Szerző |
Üzenet |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Papó!! Nemtetszik az ötletem ? Semmi reagálás.
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2013. november 15., péntek 21:11 |
|
|
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
papó írta: papó írta: Most itt tart . A baloldal még kérdéses. Mit változtatnátok még ? Én tudom a választ! Talán cseréljük ki az enyémmel azt elhozom az enyémet meg beviszem
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2013. november 14., csütörtök 19:51 |
|
|
wágner úr
|
Nekem így is tetszik, de egy igazán jó fotóval előrébb lennénk. Hunwarp lefotózza
|
2013. november 14., csütörtök 9:09 |
|
|
dentalman
|
papó írta: papó írta: Most itt tart . A baloldal még kérdéses. Kép megnyitása új lapon . Mit változtatnátok még ? Meg kellene próbálnod egy harmadik kisebb fát a baloldalon a közepe fele beültetned. Nem ártana még néhány nagyobb bokor .
|
2013. november 13., szerda 22:32 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: papó írta: Ha kiszedem a fát baloldalról akkor nagyon csupasznak hat az egész. Eredetileg a terv egy fás domboldal és egy mocsaras "gödör volt. Ezért is lett kétfajta aljnövényzet.
A bokrok jók lennének csak nem tudom mi is lenne jó a jelenlegi növényekhez. Gömbmoha? Eléggé kicsik és jól imitálnák a bokrot nem? Nem nem .. A bokor az legyen bokor Akkor az akvárium címe az lesz, hogy séta a versailes-i kastély udvarán és akkor a gombalakú bokor simán belefér.
_________________ K.Tamás
|
2013. november 13., szerda 21:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: papó írta: zsotyi írta: Gondolkodtál már a bonsai helyett valami alacsonyabb növényről,ami méretarányban jobban illeszkedne a fákhoz? Kicsi bokrok pl.mint az alföldön a szél által görgetett ördögszekerek (iringo)? Lomariopsis,Riccia miniben.Csak hangosan gondolkodtam.... Ha kiszedem a fát baloldalról akkor nagyon csupasznak hat az egész. Eredetileg a terv egy fás domboldal és egy mocsaras "gödör volt. Ezért is lett kétfajta aljnövényzet. A bokrok jók lennének csak nem tudom mi is lenne jó a jelenlegi növényekhez. Gömbmoha? Eléggé kicsik és jól imitálnák a bokrot nem? Nem nem .. A bokor az legyen bokor
2013. november 13., szerda 20:53 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: zsotyi írta: Gondolkodtál már a bonsai helyett valami alacsonyabb növényről,ami méretarányban jobban illeszkedne a fákhoz? Kicsi bokrok pl.mint az alföldön a szél által görgetett ördögszekerek (iringo)? Lomariopsis,Riccia miniben.Csak hangosan gondolkodtam.... Ha kiszedem a fát baloldalról akkor nagyon csupasznak hat az egész. Eredetileg a terv egy fás domboldal és egy mocsaras "gödör volt. Ezért is lett kétfajta aljnövényzet. A bokrok jók lennének csak nem tudom mi is lenne jó a jelenlegi növényekhez. Gömbmoha? Eléggé kicsik és jól imitálnák a bokrot nem?
_________________ K.Tamás
|
2013. november 13., szerda 20:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
edit86 írta: Ez lett a kedvencem ! Megtisztelsz Edit
2013. november 13., szerda 19:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zsotyi írta: Gondolkodtál már a bonsai helyett valami alacsonyabb növényről,ami méretarányban jobban illeszkedne a fákhoz? Kicsi bokrok pl.mint az alföldön a szél által görgetett ördögszekerek (iringo)? Lomariopsis,Riccia miniben.Csak hangosan gondolkodtam.... Ha kiszedem a fát baloldalról akkor nagyon csupasznak hat az egész. Eredetileg a terv egy fás domboldal és egy mocsaras "gödör volt. Ezért is lett kétfajta aljnövényzet. A bokrok jók lennének csak nem tudom mi is lenne jó a jelenlegi növényekhez.
2013. november 13., szerda 19:33 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Ez lett a kedvencem !
2013. november 13., szerda 19:31 |
|
|