|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:51
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ma átrámoltam az akváriumot. Teljesen más lett a kép , egyenlőre tetszik.....egyenlőre Holnap csinálok képeket.
2011. július 27., szerda 19:49 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
A crinumot én is nagyon régen felvettem a listámra, hogy ha átalakítok, akkor felhasználom a kecses karcsú szépsége miatt. Van is nekem egy eléggé elhanyagolt hagymám, megvan már vagy 2 éve és éppen hogy csak nem döglött meg. Megsajnáltam, hát kivettem az udvari vízgyűjtő hordóból és átraktam az akváriumba erősödni. Mondtam is neki, hogy ne féljen, már elmúlt a veszély, Papótól jönnek majd mellé barátok, hogy ne érezze olyan egyedül magát.
2011. július 26., kedd 21:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Kérem , hogy őszíntén írd le a kritikád ... és ez a többi fórumozóra is vonatkozik. Csak így van értelme ennek a topic-nak.
2011. július 26., kedd 19:40 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
papó írta: Az az igazság , hogy én is látom , hogy nincsen készen az akvárium , de bármivel próbálkozom semmi nem tetszett eddig igazán. Mondjuk köveket még nem próbáltam Hétvégén készítek pár képet és akor is kellene a tanácsod...... Hát, ha érdemben hozzá tudok majd szólni, akkor nagyon szívesen
|
2011. július 26., kedd 19:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Az az igazság , hogy én is látom , hogy nincsen készen az akvárium , de bármivel próbálkozom semmi nem tetszett eddig igazán. Mondjuk köveket még nem próbáltam Hétvégén készítek pár képet és akor is kellene a tanácsod......
2011. július 26., kedd 19:26 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Hurrá, ez az egyik kedvenc növényem(Crinum) és már régóta kíváncsian várom, hogy nyomon lehessen követni a fejlődését Heti fotókat kérek Tervezem, hogy egyszer én is kipróbálom, csak ahhoz kell akit is cserélnem Gábor, nem gondoltál rá, hogy a Blyxa bokrok között megtűzdeld még egy kicsit pár sziklával, a HC mezőbe is tehetnél pár kisebbet, a Crinum mögé meg betenni még egy gyökeret, hogy legyen mibe belegabalyodnia? Sok-sok szép növény, de nekem a bal oldal, valahogy még nagyon nincsen készen.
|
2011. július 26., kedd 19:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Most kicsit más lesz . Belekerült egy Crinum calamistratum . Sok minden pedig kikerült. Egy hete lett átrendezve ,de hétvégén már tehetek fel új képeket olyan rohamtempóban nőnek a növények. A HC. itt is ki lett szedve , de ugyan az lett újra űltetve. Lehetetlenné vált a nyírása annyira betömörödött , olyan lett mint egy szivacs. Nagyon szép növény , de ez az állandó nyírás ...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. július 26., kedd 18:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ez az akvárium is átalakúl. Ilyen volt :
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. július 26., kedd 18:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
N-dee írta: papó írta: Azért hogy ne keljen jönni a boltba.. Kapálni is elmentél 2 napra .........egy hétig Hehe, annak idején, mikor jobban ráértem, én így szoktam menni horgászni. Reggel mikor elmentem, azt mondtam szüleimnek, hogy "majd este jövök", csak azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy melyik este. A csajozás meg még ennél is komplikáltabb volt Még ha horgászni ment volna .... azt lehet szeretni , ott lehet időt tölteni ... na de kapálni ??????????????
2011. június 20., hétfő 21:36 |
|
|
N-dee
|
papó írta: Azért hogy ne keljen jönni a boltba.. Kapálni is elmentél 2 napra .........egy hétig Hehe, annak idején, mikor jobban ráértem, én így szoktam menni horgászni. Reggel mikor elmentem, azt mondtam szüleimnek, hogy "majd este jövök", csak azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy melyik este. A csajozás meg még ennél is komplikáltabb volt
|
2011. június 20., hétfő 21:33 |
|
|