Szerző |
Üzenet |
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
Fantasztikus ! Egy lantfarkú madár lép elő a bozótosból ? Hét végén el kell mennem személyesen megnézni.
|
2011. október 14., péntek 9:00 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Pedig ez ilyen! Akárki jön a boltba az látja, hogy minden technika változatlan, csak a növények fejlődnek benne... A növények szó szerint nyomják egymást a front üveg felé, mert hátúl annyira sűrün vannak, hogy már nem tud másfelé terjeszkedni, csak előre.... Aqua medic HQI Ocean Light 150W-os foglalat és Venture HQI 150w 6500K-es izzó... Ez a mi receptünk... Amit ennél az akváriumnál vettünk észre az az, hogy a növények alsó /fény szegény, árnyékos/ levelei sem hullnak le. Ugyan úgy fejlődnek, mintha fény érné....
_________________Üdv. Bevi
|
2011. október 13., csütörtök 12:39 |
|
|
egedzs
Csatlakozott: 2011. szeptember 21., szerda 10:11 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Budapest IV.
|
Nem erre számítottam. A fény pontosan a stemek felett van, azok mégis kifelé dőlnek. Ez milyen világítás?
|
2011. október 13., csütörtök 12:22 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
|
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2011. október 13., csütörtök 11:50 |
|
|
egedzs
Csatlakozott: 2011. szeptember 21., szerda 10:11 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Budapest IV.
|
Gyönyörű ez az akvárium! Én is hasonló hatást szeretnék elérni a stemekkel, de nekem felfelé nőnek. Honnan kapja az akvárium a fényt, hogy a stemek előre nyújtózkodnak? Csinálnátok oldalról egy képet a világítással együtt?
|
2011. október 13., csütörtök 7:26 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
|
Fekete háttérre cseréltem a világos régi lapot.... Szerintem így jobb lett, csak az egy külső vaku kevés volt!!! Még egy kell!!!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2011. október 13., csütörtök 2:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Még egy nagyon picit nő a Diandra és ez is készen lesz. Kár , hogy késett 2 hetet , talán ez jobb lett volna az AGA -ra.
2011. október 7., péntek 18:57 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nyitottam topicot a témának. Ha gondoljátok ott folytathatjuk...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 1., szombat 18:27 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
check írta: Szia bevi! Fantasztikusak a képek! Persze mindent lehet fokozni a végtelenségig.... Ami hirtelen eszembe jutott: Ha jó géped van akkor az ISO 1600 nem is olyan nagy gáz, mert a képzaj csak a nagyított képeken fog megjelenni... Ha lehet a gépedre külső vakut csatlakoztatni azzal még sokat lehetne kísérletezni... A vakut különböző szögbe, és távolságból az akvárium fölött elsütni, és akkor nem csillan vissza az üvegen... Persze a vaku megfelelő használata már külön művészet, de ezt talán már tudod Te is... Gondolom állványt, és önkioldót használsz... Photoshop ide -vagy oda... Jó, hogy van! A legjobb gép sem adja vissza azt amit az emberi szem produkál... Én a helyedbe még azzal is játszanék, hogy alulexponálnám a képet (= rövidebb záridő!!), majd photoshopal utólag feltolnám a fényerőt (esetleg a kontrasztot is)... Hát elég jó gépe van Bevi kollégának. Canon ha jól láttam, tudod az a "vállról indítható" fajta. Jut eszembe Bevi, mivel cserélhető obijektíves a géped. Véletlenül nem árulnak hozzá valami spec lencsét aminek sokkal nagyobb a fényereje mint ami mostaninak? Így kisebb/rövidebb záridő mellett is elég fényt képes összegyűjtve szép képet alkotni.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 1., szombat 18:19 |
|
|
check
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 14:41 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Szia bevi! Fantasztikusak a képek! Persze mindent lehet fokozni a végtelenségig.... Ami hirtelen eszembe jutott: Ha jó géped van akkor az ISO 1600 nem is olyan nagy gáz, mert a képzaj csak a nagyított képeken fog megjelenni... Ha lehet a gépedre külső vakut csatlakoztatni azzal még sokat lehetne kísérletezni... A vakut különböző szögbe, és távolságból az akvárium fölött elsütni, és akkor nem csillan vissza az üvegen... Persze a vaku megfelelő használata már külön művészet, de ezt talán már tudod Te is... Gondolom állványt, és önkioldót használsz... Photoshop ide -vagy oda... Jó, hogy van! A legjobb gép sem adja vissza azt amit az emberi szem produkál... Én a helyedbe még azzal is játszanék, hogy alulexponálnám a képet (= rövidebb záridő!!), majd photoshopal utólag feltolnám a fényerőt (esetleg a kontrasztot is)...
|
2011. október 1., szombat 13:59 |
|
|