Szerző |
Üzenet |
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
Eszembe jutott a mondás,hogy "a kevesebb néha több".Őszintén megvallva ,én nem változtatnék az eredetin,ugy klafa az ahogy van
|
2013. november 9., szombat 20:34 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
És így?
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
_________________ K.Tamás
|
2013. november 9., szombat 20:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tibicuk írta: Én oda egy kisebb fát tennék és hátrébb.Mármint középre.A jobb oldalon meg kellene tartani a háromszöget. Köszönöm ! A hét elején kipróbálom , csak legyen aki lefotózza , hogy tudjatok véleményt mondani.
2013. november 9., szombat 20:24 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Én oda egy kisebb fát tennék és hátrébb.Mármint középre.A jobb oldalon meg kellene tartani a háromszöget.
2013. november 9., szombat 20:22 |
|
|
Köteles
|
papó írta: Köteles írta: Elég sokat szörfözök a neten , de nem láttam még ilyen szép Utricularia mezőt . Ez tény , nem a szócséplés miatt állítom. Valóban lehet még csiszolgatni a layuton , de a növényápolásba nem lehet belekötni. Gratulálok. Köszönöm. Nagy köszönet Aserának a képekért. Elkezdtem point ban játszani a képekkel és már látom hol kell változtatnom. Ez csak provizórikus . Mit szólnátok ezekhez a változtatásokhoz ? Tetszik a terv. Nyilvánvaló hogy a mélységek miatt jobban elsimulnak majd a kontrasztok.
|
2013. november 9., szombat 20:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Köteles írta: Elég sokat szörfözök a neten , de nem láttam még ilyen szép Utricularia mezőt . Ez tény , nem a szócséplés miatt állítom. Valóban lehet még csiszolgatni a layuton , de a növényápolásba nem lehet belekötni. Gratulálok. Köszönöm. Nagy köszönet Aserának a képekért. Elkezdtem point ban játszani a képekkel és már látom hol kell változtatnom. Ez csak provizórikus . Mit szólnátok ezekhez a változtatásokhoz ?
2013. november 9., szombat 20:12 |
|
|
Köteles
|
Elég sokat szörfözök a neten , de nem láttam még ilyen szép Utricularia mezőt . Ez tény , nem a szócséplés miatt állítom. Valóban lehet még csiszolgatni a layuton , de a növényápolásba nem lehet belekötni. Gratulálok.
|
2013. november 9., szombat 19:55 |
|
|
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
papó írta: Körbevágtam egy kicsit. Nincs még készen az akvárium pár dolog hiányzik belőle. Aki látta a boltban az tudja , hogy ez már vagy a tizedik verzió A baloldali hátsó fa ki lesz még cserélve , oda egy "odvas félig kiszáradt villám tépázta" fa kerül /bevi talált egyet ilyet a napokban/ No meg a jobboldalon is van mit finomítani. A másik , hogy nagyon elválik egymástól az UG és a HC itt még valamit ki kell találnom. Direkt cél volt a a domb és a "mocsár " eltérő színe , de erősnek érzem. Bár lehet a fotósok ezt tudják majd finomítani. Jó érzés ha tetszik Nektek Ez csodaszép, talán az enyém is eljut majd idáig.
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2013. november 9., szombat 19:47 |
|
|
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
papó írta: Jó érzés ha tetszik Nektek Én jelentkezem
|
2013. november 9., szombat 19:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Körbevágtam egy kicsit. Nincs még készen az akvárium pár dolog hiányzik belőle. Aki látta a boltban az tudja , hogy ez már vagy a tizedik verzió A baloldali hátsó fa ki lesz még cserélve , oda egy "odvas félig kiszáradt villám tépázta" fa kerül /bevi talált egyet ilyet a napokban/ No meg a jobboldalon is van mit finomítani. A másik , hogy nagyon elválik egymástól az UG és a HC itt még valamit ki kell találnom. Direkt cél volt a a domb és a "mocsár " eltérő színe , de erősnek érzem. Bár lehet a fotósok ezt tudják majd finomítani. Jó érzés ha tetszik Nektek
2013. november 9., szombat 19:30 |
|
|