Szerző |
Üzenet |
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
Mexx2 írta: És ez? Itt meg egy kivágott erdő lenne amit benőtt a fű. Na látod ezt már izgalmasnak találom,van benne valami egyedi ,de nem művi .Ügyes vagy
|
2013. november 9., szombat 21:46 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: És ez? Itt meg egy kivágott erdő lenne amit benőtt a fű. Ez nagyon tetszik ! Kipróbálom . Köszi Mex ! lehetne az akvárium címe mondjuk : Beindult H. Hadház környékén a fűtési szezon . Júj, nem gyenge cím. De akkor már egy szőlőskertet is oda kéne varázsolni ahol csak a karók vannak meg.... vagy várjunk csak, rosszul mondtam, a karóknak is nyoma kelt , sőt még az ug-t kéne kiszedni, hogy imitálva legyen az üres és kopár föld.
_________________ K.Tamás
|
2013. november 9., szombat 21:38 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Nekem így is nagyon tetszik, különösen ezen a képen : Mexx ötlete izgalmas lehet...
|
2013. november 9., szombat 21:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: És ez? Itt meg egy kivágott erdő lenne amit benőtt a fű. Ez nagyon tetszik ! Kipróbálom . Köszi Mex ! lehetne az akvárium címe mondjuk : Beindult H. Hadház környékén a fűtési szezon .
2013. november 9., szombat 21:32 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
És ez? Itt meg egy kivágott erdő lenne amit benőtt a fű.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2013. november 9., szombat 21:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
dz1 írta: Papó ez az Ug alatt milyen talaj van? Mennyi idő alatt lett ilyen a gyep A fán weping van+mellette amania bonsai Tropica substrat > Saját Baci > Ista talaj normál > egy kevés Ista shrimp talaj , mert az nagyon apró szemű.. Az Ug vel vigyázni kell mert hamarabb nő mint a többi növény . Egy hónap alatt képes benőni a területet. Amania bonsai van mindenütt , de leghátul balra fent el van dugva egy kis egeria , hogy ne legyen cyano .
2013. november 9., szombat 21:28 |
|
|
dz1
Csatlakozott: 2013. február 1., péntek 18:42 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Mexx2 írta: Evereka írta: Bocsi hogy ezt mondom ,de ebben nem látok semmi természeteset.Nagyon "katonás"lett.De ez csak az én szubjektív véleményem ,nem bántásból írom,ne haragudj Nem haragszom. Igen katonás, de másképp nem tudtam megcsinálni így gyorsban. Mindenesetre csak azt akartam érzékeltetni, hogy a bal oldalt egy fasort fel lehetne húzni. És mivel nem egyformák lesznek a fák benne ezért nem tűnik majd katonásnak hanem erdősnek. Nekem is jobban tetszene az általad felvázolt verzió, mert jobb mélységet adna a tájképnek.
|
2013. november 9., szombat 21:26 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Evereka írta: Bocsi hogy ezt mondom ,de ebben nem látok semmi természeteset.Nagyon "katonás"lett.De ez csak az én szubjektív véleményem ,nem bántásból írom,ne haragudj Nem haragszom. Igen katonás, de másképp nem tudtam megcsinálni így gyorsban. Mindenesetre csak azt akartam érzékeltetni, hogy a bal oldalt egy fasort fel lehetne húzni. És mivel nem egyformák lesznek a fák benne ezért nem tűnik majd katonásnak hanem erdősnek.
|
2013. november 9., szombat 21:23 |
|
|
dz1
Csatlakozott: 2013. február 1., péntek 18:42 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Papó ez az Ug alatt milyen talaj van? Mennyi idő alatt lett ilyen a gyep A fán weping van+mellette amania bonsai
|
2013. november 9., szombat 21:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
HUGO írta: Valamikor nekem is volt ilyen UG mezőm! Régi szép idők..... Gyönyörű!!!! Ahogyan ismerlek , lesz még Neked UG meződ Hugó. Köszi .
2013. november 9., szombat 21:11 |
|
|