Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
N-dee írta: Pofás ez az aki nagyon. Ezen a világításon én is agyalok, csak 1 akadálya van, amit még valahogy meg kellene oldanom. Az akim a konyhapulton van és felette pedig polc van, aminek az aljára fel is tudnám szerkeszteni a pilácsot, viszont így max. 20cm-re lenne a vízfelszíntől és szerintem halászlét csinálna a "konyhakertből", illetve nem tudom, hogy ekkora távolságról rendesen be tudná-e fogni a 60cm hosszt.
papó, ancikat nem próbáltál a gyökéren látható képződmények ellen? Nálam előszeretettel szokták kajálni. Most is indítás után 1 héttel(bacikultúrás start volt) raktam bele 9db 1-1,5cm-es ifjoncokat és 2 nap alatt lerendezték a penészt az ágakon. Hmmm... ez az ancis dolog , túl egyszerü így aztán eszembe sem jutott...
2011. július 1., péntek 8:13 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
N-dee írta: Pofás ez az aki nagyon. Ezen a világításon én is agyalok, csak 1 akadálya van, amit még valahogy meg kellene oldanom. Az akim a konyhapulton van és felette pedig polc van, aminek az aljára fel is tudnám szerkeszteni a pilácsot, viszont így max. 20cm-re lenne a vízfelszíntől és szerintem halászlét csinálna a "konyhakertből", illetve nem tudom, hogy ekkora távolságról rendesen be tudná-e fogni a 60cm hosszt.
papó, ancikat nem próbáltál a gyökéren látható képződmények ellen? Nálam előszeretettel szokták kajálni. Most is indítás után 1 héttel(bacikultúrás start volt) raktam bele 9db 1-1,5cm-es ifjoncokat és 2 nap alatt lerendezték a penészt az ágakon. A 60cm-es hosszt be tudja világítani, de a 20cm-es nyílás nem elég. Ez a világítótest asszimetrikus fényvisszaverővel rendelkezik és előre meg kell döntei a világítótestet. A hővel meg nagyon egyszerűen el lehet bánni egy kis ventillátorral....
_________________Üdv. Bevi
|
2011. június 30., csütörtök 11:37 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Pofás ez az aki nagyon. Ezen a világításon én is agyalok, csak 1 akadálya van, amit még valahogy meg kellene oldanom. Az akim a konyhapulton van és felette pedig polc van, aminek az aljára fel is tudnám szerkeszteni a pilácsot, viszont így max. 20cm-re lenne a vízfelszíntől és szerintem halászlét csinálna a "konyhakertből", illetve nem tudom, hogy ekkora távolságról rendesen be tudná-e fogni a 60cm hosszt.
papó, ancikat nem próbáltál a gyökéren látható képződmények ellen? Nálam előszeretettel szokták kajálni. Most is indítás után 1 héttel(bacikultúrás start volt) raktam bele 9db 1-1,5cm-es ifjoncokat és 2 nap alatt lerendezték a penészt az ágakon.
|
2011. június 30., csütörtök 7:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Elég szépen benőtte a növény. Lehet rikítani. Sajna a fán még vannak gombaszerű valamik.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. június 21., kedd 20:27 |
|
|
szabolcs
|
Voltam ma megnézni az új akváriumot Nagyon tetszik , de azt nem értem , hogy az új világításról miért nem tettetek fel egy értékelhető képet Nagyon profi !! Szeretném felhívni rá mindenki figyelmét !! Tuti vevő leszek
|
2011. június 4., szombat 21:47 |
|
|
szabolcs
|
Úgy látom érdemes lesz szombaton benézzek hozzátok
|
2011. június 2., csütörtök 15:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Tamás írta: Szuper ! Ha jól látom , akkor ez nam a szokványos akvárium forma. Milyen új világításról van szó ? Ez az aksi tényleg nem szokványos alakú. Hosszú panoráma jellegü. Ezt a világítást tettük fölé : http://www.tropicalfish.hu/?view=298
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. június 1., szerda 23:22 |
|
|
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
Élőben, nem csak fényképen nagyon mutatós az új aksi , csak hát szerintem nem jó helyre tettétek. Fő helyet érdemelne a boltban.
|
2011. június 1., szerda 22:18 |
|
|
Tamás
|
Szuper ! Ha jól látom , akkor ez nam a szokványos akvárium forma. Milyen új világításról van szó ?
|
2011. június 1., szerda 20:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A legújabb világításunk ahogy megérkezett elhatároztuk , hogy gyorsan ki is próbáljuk. Ez az aksi kb 5 hetes . Azt hiszem beszéljenek a képek
2011. június 1., szerda 20:04 |
|
|