Szerző |
Üzenet |
Matyi
|
Nu ha rakok a következőbe gyepet akkor teszek egy próbát vele.
|
2014. június 13., péntek 19:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
2014. június 13., péntek 19:13 |
|
|
Matyi
|
papó írta: Matyi írta: papó írta: papó írta: Matyi írta: papó írta: Egy utolsó kép . Ma kiszedtem a parvulát és Utricularia került a helyére.
Pedig az a szép ződ gyep. Nem lett volna szívem egy bizonytalan UG-ra cserélni. Már miért lenne az Ug bizonytalan ? Tévedés. Nagyon szeretem az UG t . Eddig majdnem minden akváriumomban volt. Sok emberkétől azt hallottam, hogy nagyon macera, gondol egyet és tönkremegy, nem nő rendesen és csak szenved. Majd figyelem a képeket hogy fejlődik mennyire szép. Most nagyon elszomorítottál Nem is nézted meg az ide feltöltött akváriumokat ? Csak hogy ne a régmúltba vezesselek vissza pld . : akvariumaink/mocsaras-erdoszel-t985-100.htmlHa nem mondod fel sem tűnik hogy az UG a bal oldalt ezért nem szeretem az ilyen kicsi képeket. Pedig másnak nics ilyen világos kinézete, már csak ebből fel kellet volna hogy tűnjön. Csodásan néz ki azt meg kel hagyni. Kíváncsi leszek mennyire változtat a látványon az UG . Ehhez a képhez színben illik a parvula. Bár ha azt nézem hogy szinte egyforma a színe a fa lombjával akkor kicsit olyan egyhangúnak is mondható. Ha ránézek a képre akkor valahogy a fa töve irányába kutakodik a szemem. Kíváncsi leszek hogy az UG változtat e ezen a hatáson.
|
2014. június 13., péntek 17:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Matyi írta: papó írta: papó írta: Matyi írta: papó írta: Egy utolsó kép . Ma kiszedtem a parvulát és Utricularia került a helyére.
Pedig az a szép ződ gyep. Nem lett volna szívem egy bizonytalan UG-ra cserélni. Már miért lenne az Ug bizonytalan ? Tévedés. Nagyon szeretem az UG t . Eddig majdnem minden akváriumomban volt. Sok emberkétől azt hallottam, hogy nagyon macera, gondol egyet és tönkremegy, nem nő rendesen és csak szenved. Majd figyelem a képeket hogy fejlődik mennyire szép. Most nagyon elszomorítottál Nem is nézted meg az ide feltöltött akváriumokat ? Csak hogy ne a régmúltba vezesselek vissza pld . : akvariumaink/mocsaras-erdoszel-t985-100.html
2014. június 12., csütörtök 7:39 |
|
|
Matyi
|
papó írta: papó írta: Matyi írta: papó írta: Egy utolsó kép . Ma kiszedtem a parvulát és Utricularia került a helyére.
Pedig az a szép ződ gyep. Nem lett volna szívem egy bizonytalan UG-ra cserélni. Már miért lenne az Ug bizonytalan ? Tévedés. Nagyon szeretem az UG t . Eddig majdnem minden akváriumomban volt. Sok emberkétől azt hallottam, hogy nagyon macera, gondol egyet és tönkremegy, nem nő rendesen és csak szenved. Majd figyelem a képeket hogy fejlődik mennyire szép.
|
2014. június 12., csütörtök 6:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: Matyi írta: papó írta: Egy utolsó kép . Ma kiszedtem a parvulát és Utricularia került a helyére.
Pedig az a szép ződ gyep. Nem lett volna szívem egy bizonytalan UG-ra cserélni. Már miért lenne az Ug bizonytalan ? Tévedés. Nagyon szeretem az UG t . Eddig majdnem minden akváriumomban volt.
2014. június 11., szerda 20:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Matyi írta: papó írta: Egy utolsó kép . Ma kiszedtem a parvulát és Utricularia került a helyére.
Pedig az a szép ződ gyep. Nem lett volna szívem egy bizonytalan UG-ra cserélni. Már miért lenne az Ug bizonytalan ? Tévedés.
2014. június 11., szerda 20:16 |
|
|
Matyi
|
papó írta: Egy utolsó kép . Ma kiszedtem a parvulát és Utricularia került a helyére.
Pedig az a szép ződ gyep. Nem lett volna szívem egy bizonytalan UG-ra cserélni.
|
2014. június 11., szerda 19:56 |
|
|
jack
|
papó írta: Egy utolsó kép . Ma kiszedtem a parvulát és Utricularia került a helyére. Király a fénykép . Kíváncsi vagyok milyen lesz ug. vel , de úgy emlékezem ,mintha az akvárium egy részében most is az lenne ültetve.
|
2014. június 10., kedd 22:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Egy utolsó kép . Ma kiszedtem a parvulát és Utricularia került a helyére.
2014. június 10., kedd 20:15 |
|
|