|
|
|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:00
|
Szerző |
Üzenet |
Icepeak
|
A világítást megcsináltam ma. A cső kb. 3 éves volt benne ha nem több..... Kicseréltem + kapott még 2* 13W t5 csövet(ezt is cseréltem, a régi van a képen). Így most 2*18W+2*13W szóval tehát 62W (4500lumen) Így már elégnek kell lenni!!:) (hozzáteszem szarul jön vissza képről a fény színe!!)
Nem volt nehéz ráeszkábálni a gyári világításra:)
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. november 12., hétfő 19:55 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tényleg érdekes a háttér,de én azért csak kivágnám
|
2012. november 12., hétfő 10:15 |
|
|
Icepeak
|
A címben szereplő név a World of Warcaft Night elf fajának a fővárosa. Aki ismeri a játékot tudja ,hogy milyen környezetben élnek és már most el tudja képzelni az akváriumot , hogy mégis mi ként fog kinézni. Miért ezt a nevet kapta? Egy kedves ismerősöm megkért ,hogy alakítsam át az akváriumát. Szeretné kipofozni ,hogy a ház egyik dísze legyen. Az akvárium adott a háttér adott. Hátteret meglátva egyből Darnasuss jutott eszembe. Ígyhát innen kapta a nevét:)
Jöjjenek az adatok:
Akvárium: 80*35*40 112L Szűrés: Külső (még nincs beszerezve) Világítás: Gyári tetőbe rejtett 2*18W + 1*24W(még nincs beszerezve) 0,53W/L (reflektort próbálok hozzá gyártani, elég sokat dobna rajta) Co2: Spré. Itt gondolkodóba estem ,hogy 1vagy2 darabot kéne belerakni mert elég nagy az akva. (még nincs beszerezve)
Táp: TPN , TF macro , carbo Táptalaj: Tropica Talaj: Manado (még nincs beszerezve)
Növények: Ugyebár itt kértem a ti segítségeteket mivel elég szűkös a keret. Már most köszönöm az eddig felajánlott növényeket!:) Mégis mit is szeretnék! -Parvula -Hm -Crypto -Sp japan -Hydro vertica -Blyxa -Pogo hellfire -Anubias -Rotala
Ezekből a növényekből szerintem már egy elég szép kis layoutot össze lehet hozni. A válogatáson amint látszik nem nagy igényű növények. Remélhetőleg mindegyik jól fogja érezni magát.
Élőlények: Ugyebár mint a legtöbb ÁTLAGOS akvaristának a hal a lényeg. Most sincs másképp:) Ezek az állatok még nagyon a jövő zenéje. (első kérdés: Mikor lesznek benne halak??!!):D 20db kolibri hal 4db roka 4 oto 4db amano kb 20db rc
A project pénteken vagy szombaton fog indulni. Ezt még mi se tudjuk. Megpróbálok mindent beszerezni addig hozzá. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ötleteket nagyon szívesen várok mindenkitől!!!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. november 11., vasárnap 22:57 |
|
|