Szerző |
Üzenet |
CarlosKoczkas
Csatlakozott: 2015. szeptember 19., szombat 18:54 Hozzászólások: 94
|
Hc t semmi képp... nekemm monte carlo van gyepnek nem vokt gondom vele még ill annyi hogy havonta 3 hetente nyirni kell mert megvastagszik utána egy hétig szarul néz ki aztán megint szép...mibel kis akváriumom van én azt csinalom hihy közép ill magasabb előtéri növényeket teszek hátra es azokat hagyom fejebb nőni.. pogo helfrrit tudomajánlani oldalra középre nagyon szép kis növény a kedvencem... ill hátra staurogyne resoenst vettem parvula mini sem rossz sztem fűnek
|
2016. június 2., csütörtök 15:39 |
|
|
TohRod
Csatlakozott: 2016. május 12., csütörtök 16:21 Hozzászólások: 119 Tartózkodási hely: Veszprém
|
CarlosKoczkas írta: Hú a mindenit de megritkítottad! A technikad jó van co2 fényed próbálj ki sztem jobb előtéri növényeket... a hm el csak bajod lesz sztem nekem sosem sikerült igazi gyepet nevelnem.. azt a szép gyökeret meg jól eldugtad... nekem ezen hobbi egyik legnehezebb része neheten találom meg az ihletet egy szép akváriumhoz nézd meg a naplóm korábban hasonló növényekkel volt dzsungelem és hónapokig agyaltam mit csináljak vele es bumm egy nap egy nagyon szép fát találtam és végre restart lett... a fa adtam meg a vonalat mit merre... én azt tanácsolom keress egy szép nagy fát vagy egy vagy több szép követ... az majd adja mit csinálj vele... bátran! Amit írok ne off nak értsd hanem inspirálni akarlak! Köszönöm a hozzászólást.Milyen előtéri növényt tudnál ajánlani fű félét vagy HC-t? mert az átrendezés tervben van ,de amíg nincs meg a tökéletes fa kuka a terv ,de a növényben segíthetnél mi az ami jól érezné magát nálam mint a HM és valami jó középső növényt ha tudnál ajánlani hátsó nem kell mert sokat kell nyírbálni..
Válaszod előre is köszönöm.
2016. június 2., csütörtök 15:27 |
|
|
CarlosKoczkas
Csatlakozott: 2015. szeptember 19., szombat 18:54 Hozzászólások: 94
|
Hú a mindenit de megritkítottad! A technikad jó van co2 fényed próbálj ki sztem jobb előtéri növényeket... a hm el csak bajod lesz sztem nekem sosem sikerült igazi gyepet nevelnem.. azt a szép gyökeret meg jól eldugtad... nekem ezen hobbi egyik legnehezebb része neheten találom meg az ihletet egy szép akváriumhoz nézd meg a naplóm korábban hasonló növényekkel volt dzsungelem és hónapokig agyaltam mit csináljak vele es bumm egy nap egy nagyon szép fát találtam és végre restart lett... a fa adtam meg a vonalat mit merre... én azt tanácsolom keress egy szép nagy fát vagy egy vagy több szép követ... az majd adja mit csinálj vele... bátran! Amit írok ne off nak értsd hanem inspirálni akarlak!
|
2016. június 2., csütörtök 15:19 |
|
|
TohRod
Csatlakozott: 2016. május 12., csütörtök 16:21 Hozzászólások: 119 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Alakul a temető :
2016. június 2., csütörtök 11:15 |
|
|
titusz
|
Nekem tányér van azok szépen pucolják a köveimet.
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. június 1., szerda 17:28 |
|
|
TohRod
|
titusz írta: Kedvencek temetője Bocsás meg de ez ugrott be rögtön. Ha nem akarsz követ sikálni akkor a csigák rendben tartják, kérdés mennyire szereted a csigákat? Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről tele van maláj tornyos csigával meg hólyag csigával
2016. június 1., szerda 14:24 |
|
|
titusz
|
Kedvencek temetője Bocsás meg de ez ugrott be rögtön. Ha nem akarsz követ sikálni akkor a csigák rendben tartják, kérdés mennyire szereted a csigákat? Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. június 1., szerda 13:32 |
|
|
TohRod
|
papó írta: TohRod írta: És íme.. Vélemények? Lesz alga a köveken ? Szokatlan elrendezés .. Valamennyi alga lesz .. de ház ez akvárium ..... És mit tudok tenni majd ellene? A HM-en is látok egy pici algát szerinted mitől lehet? a flow már nagyon minimális.
2016. június 1., szerda 13:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
TohRod írta: És íme.. Vélemények? Lesz alga a köveken ? Szokatlan elrendezés .. Valamennyi alga lesz .. de ház ez akvárium .....
2016. június 1., szerda 13:03 |
|
|
TohRod
|
És íme.. Vélemények? Lesz alga a köveken ?
2016. június 1., szerda 12:54 |
|
|