Szerző |
Üzenet |
TohRod
Csatlakozott: 2016. május 12., csütörtök 16:21 Hozzászólások: 119 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Inkább valami kőre gondoltam. valami látványosra.. ami még dobna rajt pár fényévet
2016. május 15., vasárnap 18:13 |
|
|
KGB
Csatlakozott: 2015. december 9., szerda 15:44 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Volt szerencsém élőben is megtekinteni, a látvány nem gyenge, volt nép irtás. Ez nem háborús büncselekmény? Na de a tréfát félretéve, ezt sajnos meg kellett lépni, hogy az egészséges növényekenk legyen tere fejlődni. Megtekintettem a Tropica CO2 Diffúzor 3in1-t is amit Papótól a tanácsára beszerzett. Olyan apró bubit ereget, hogy el sem tudják hagyni az akváriumot, a bubiszámot harmadára kellett visszavenni mert sec perc alatt szódavizet csinált a vízbő. Ez előt az ázsiai diffuzorai voltak, kicsi is angy is, de felejtősek ezzel nem tudnak versenyezni, és az árával sem, csak ajánlani tudom!
2016. május 15., vasárnap 18:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
TohRod írta: Így van. Majd még valami kis dekort kellene kiötlenem. Egy kis red moor ?
2016. május 15., vasárnap 17:36 |
|
|
TohRod
Csatlakozott: 2016. május 12., csütörtök 16:21 Hozzászólások: 119 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Így van. Majd még valami kis dekort kellene kiötlenem.
2016. május 15., vasárnap 16:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
TohRod írta: Kicsit homályos tudom ,de még tisztul a sok ültetés miatt.. Az új difi beindult! Az esőztető megfúrva ,hogy ne legyen túl nagy a víz mozgás és ne legyen ecset. Macro adagolás megtörtént illetve egy kis foszfát + ugye a tfplanter. HM szét ültetve,hogy szépen benője az előteret és a többiek meg csoportosítva mert nagy volt már dzsungel sajnos. Ezt aztán jól megkopasztottad A lényeg , hogy sokkal átgondoltabb rendezettebb lesz . No és algamentest !
2016. május 15., vasárnap 16:29 |
|
|
TohRod
|
Kicsit homályos tudom ,de még tisztul a sok ültetés miatt.. Az új difi beindult! Az esőztető megfúrva ,hogy ne legyen túl nagy a víz mozgás és ne legyen ecset. Macro adagolás megtörtént illetve egy kis foszfát + ugye a tfplanter. HM szét ültetve,hogy szépen benője az előteret és a többiek meg csoportosítva mert nagy volt már dzsungel sajnos.
2016. május 15., vasárnap 16:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
TohRod írta: Nyírással kapcsolatban ha tudsz adni valami jó tippet tanácsot megkoszoném mert eddig egyszeri Szabó volt. edesvizi-novenygondozas/novenyek-ultetese-nyirasa-formazasa-esetleges-extra-igenyei-t211.html
2016. május 13., péntek 19:56 |
|
|
TohRod
|
Nyírással kapcsolatban ha tudsz adni valami jó tippet tanácsot megkoszoném mert eddig egyszeri Szabó volt.
2016. május 13., péntek 19:36 |
|
|
TohRod
|
Csak egységesíteni szeretném őket mert nagy az összes visszasag. Az ecset algas reszek kuka és amit nyírok is mert már elég limitált a hely [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] remélem nem lesz bajuk a sok nyitástól [RELIEVED FACE]
2016. május 13., péntek 19:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
TohRod írta: Holnap lesz a nagy general.. Nyírás elrendezés és macro adagolás.. Igen . egy nagy generálás mindenképpen kell . Ludwigiának a levágott magas túlnőtt szálait is vissza tudod ültetni . De ne úgy nyírj mint az egyszeri szabó .. tudod Hofi után szabadon : " Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk; ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. "
2016. május 13., péntek 19:10 |
|
|