Szerző |
Üzenet |
hunwarp
|
asera írta: No és a Twinstar hogy muzsikál,éri a lóvét? Úgy mondanám hogy ha nem veszed észre 50000 HUF hiányát a havi kasszában akkor érdemes lehet megvenni. Ha viszont spórolnom kellett volna rá (vagyis annak akitől kaptam) akkor nem venném meg. Igaz nekem se barna alga se ciano nem volt soha. Az agancsalga szépen eltűnt, de nem biztos hogy csak ettől. A cérnát, ecsetet szerintem egyáltalán nem írtja, az algaevőket viszont serkenti rendesen, a növények meg jobban nőnek. Tehát nem tudok egyértelmű választ adni.
|
2013. december 27., péntek 20:57 |
|
|
hunwarp
|
Molnár Béla írta: papó írta: Igaz , hogy rossz a szemem , de én nem látok algát én sem Hát azért nem algafarm van, de ha közel megyek látom. És ez engem zavar. Egyébként a kövek a legdurvábbak. Zöld pont jön rajtuk hétről hétre.
|
2013. december 27., péntek 20:50 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hunwarp írta: papó írta: hunwarp írta: Mivel ez az akva úgy érzem soha sem lesz "versenyképes" merthogy az elején elbasz...és ezzel olyan hibákat csináltam amiket nehezen lehet helyrehozni ezért nem látom értelmét a további képmegvonásnak. Úgy döntöttem kap még 2 hetet (akkor lesz 2 hónapos) és ha nem lesz jófiú akkor szétbombázom és a helyére megy egy másméretű, kb 100 literes tank. Megpróbálom megnyerni a küzdelmet már csak azért is mert szép adag növény van benne és kár lenne a tyúkokkal megetetni mindet. Tehát a kép, ami pocsék minőségű, mert ezért a tankért még az állványt is sajnálom felállítani. untitled by tamashalasz83, on Flickr De Tomi ! Ez gyönyörű ! Mi az ami miatt így haragszol rá ? Lehet mert maximalista vagyok. Nálam az alga az nem létező fogalom volt.... eddig. Szeretem azt az unalmat ami Hugónál is van, meg eddig nálam a tankokban. Most meg zavar a morzsányi alga is. No és a Twinstar hogy muzsikál,éri a lóvét?
|
2013. december 27., péntek 20:43 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
papó írta: Igaz , hogy rossz a szemem , de én nem látok algát én sem
|
2013. december 27., péntek 20:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Igaz , hogy rossz a szemem , de én nem látok algát
2013. december 27., péntek 20:36 |
|
|
hunwarp
|
Mexx2 írta: E fölött mi is világít és mennyi? 3x 24 T5 HO watt napi 8 órában.15 cm-re a vízfelszíntől
|
2013. december 27., péntek 20:11 |
|
|
hunwarp
|
papó írta: hunwarp írta: Mivel ez az akva úgy érzem soha sem lesz "versenyképes" merthogy az elején elbasz...és ezzel olyan hibákat csináltam amiket nehezen lehet helyrehozni ezért nem látom értelmét a további képmegvonásnak. Úgy döntöttem kap még 2 hetet (akkor lesz 2 hónapos) és ha nem lesz jófiú akkor szétbombázom és a helyére megy egy másméretű, kb 100 literes tank. Megpróbálom megnyerni a küzdelmet már csak azért is mert szép adag növény van benne és kár lenne a tyúkokkal megetetni mindet. Tehát a kép, ami pocsék minőségű, mert ezért a tankért még az állványt is sajnálom felállítani. untitled by tamashalasz83, on Flickr De Tomi ! Ez gyönyörű ! Mi az ami miatt így haragszol rá ? Lehet mert maximalista vagyok. Nálam az alga az nem létező fogalom volt.... eddig. Szeretem azt az unalmat ami Hugónál is van, meg eddig nálam a tankokban. Most meg zavar a morzsányi alga is.
|
2013. december 27., péntek 20:09 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
E fölött mi is világít és mennyi?
_________________ K.Tamás
|
2013. december 27., péntek 19:58 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
hunwarp írta: Mivel ez az akva úgy érzem soha sem lesz "versenyképes" merthogy az elején elbasz...és ezzel olyan hibákat csináltam amiket nehezen lehet helyrehozni ezért nem látom értelmét a további képmegvonásnak. Úgy döntöttem kap még 2 hetet (akkor lesz 2 hónapos) és ha nem lesz jófiú akkor szétbombázom és a helyére megy egy másméretű, kb 100 literes tank. Megpróbálom megnyerni a küzdelmet már csak azért is mert szép adag növény van benne és kár lenne a tyúkokkal megetetni mindet. Tehát a kép, ami pocsék minőségű, mert ezért a tankért még az állványt is sajnálom felállítani. untitled by tamashalasz83, on Flickr nekem is nagyon bejön .
2013. december 27., péntek 19:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
hunwarp írta: Mivel ez az akva úgy érzem soha sem lesz "versenyképes" merthogy az elején elbasz...és ezzel olyan hibákat csináltam amiket nehezen lehet helyrehozni ezért nem látom értelmét a további képmegvonásnak. Úgy döntöttem kap még 2 hetet (akkor lesz 2 hónapos) és ha nem lesz jófiú akkor szétbombázom és a helyére megy egy másméretű, kb 100 literes tank. Megpróbálom megnyerni a küzdelmet már csak azért is mert szép adag növény van benne és kár lenne a tyúkokkal megetetni mindet. Tehát a kép, ami pocsék minőségű, mert ezért a tankért még az állványt is sajnálom felállítani. untitled by tamashalasz83, on Flickr De Tomi ! Ez gyönyörű ! Mi az ami miatt így haragszol rá ?
2013. december 27., péntek 19:53 |
|
|