Szerző |
Üzenet |
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Milyen hosszú ideig lesz sotétben az akvád?
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2014. január 1., szerda 22:01 |
|
|
hunwarp
|
zeppelin írta: hunwarp írta: Mai nappal elkezdődött a blackout. Mivel igazán jó tanácsot nem kaptam a cérnaalga ellen és mindenhol azt olvasom, hogy elpusztíthatatlan ezért nem volt más megoldás. Ha ez sem segít akkor reset Az a Twin izé nem segít ? Akkor mire jó egyáltalán ? A kövekről nem szedi le az algát. Nem takarítja el az ecsetet. Nem takarítja el az igazi átok cladophorát. A stem növényeket megnyújtja . Ez csak így hirtelen. cladophora nincs, meg ecset sem, ezekről nem tudok nyilatkozni. A stemeket nem nyújtja, hanem növeszti. Nálam az agancs alga teljesen eltűnt mióta bent van. De a kövekről (vagyis seryiu) nem írtja a pontot. Nem rossz egyébként a twinstar, valahogy egészségesebbek a növények és jobban nőnek, de egyenlőre én is azt mondom hogy túl van árazva.
|
2014. január 1., szerda 21:51 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
hunwarp írta: Mai nappal elkezdődött a blackout. Mivel igazán jó tanácsot nem kaptam a cérnaalga ellen és mindenhol azt olvasom, hogy elpusztíthatatlan ezért nem volt más megoldás. Ha ez sem segít akkor reset Az a Twin izé nem segít ? Akkor mire jó egyáltalán ? A kövekről nem szedi le az algát. Nem takarítja el az ecsetet. Nem takarítja el az igazi átok cladophorát. A stem növényeket megnyújtja . Ez csak így hirtelen.
|
2014. január 1., szerda 19:58 |
|
|
hunwarp
|
Mai nappal elkezdődött a blackout. Mivel igazán jó tanácsot nem kaptam a cérnaalga ellen és mindenhol azt olvasom, hogy elpusztíthatatlan ezért nem volt más megoldás. Ha ez sem segít akkor reset
|
2014. január 1., szerda 17:07 |
|
|
hunwarp
|
HUGO írta: Hozzád mikroszkóppal fogok menni! és addig haza nem jövők ameddig nem találok valamit!!! hidd el nincs. Múltkori fotózásnál csináltam pár macrót (csak az alga kedvéért) és 1 óra bogarászás után sem találtam semmit.
|
2013. december 27., péntek 21:50 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Hozzád mikroszkóppal fogok menni! és addig haza nem jövők ameddig nem találok valamit!!!
|
2013. december 27., péntek 21:29 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hozzád mikroszkóppal fogok menni! és addig haza nem jövők ameddig nem találok valamit!!!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. december 27., péntek 21:27 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
HUGO írta: Szerintem is brutál jó! Nagyon tetszik a HM a kövek között! Te is tudod hogy olyan akvárium nincs ahol ne lenne alga! Csak lehet hogy nagyítóval kell keresni! (nincs itthon nagyítóm) HUGO MOST TÉVEDSZ bocsi gyere el hozzám nagyitóval
|
2013. december 27., péntek 21:18 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem is brutál jó! Nagyon tetszik a HM a kövek között! Te is tudod hogy olyan akvárium nincs ahol ne lenne alga! Csak lehet hogy nagyítóval kell keresni! (nincs itthon nagyítóm)
_________________ Pé.Zoli
|
2013. december 27., péntek 21:15 |
|
|
Köteles
|
asera írta: No és a Twinstar hogy muzsikál,éri a lóvét? A Twinstar erre nem igen lehet hatásos : Máshonnan : "Már egy napja nem láttam és most pár napig nem is fogom. Most inkább Greenland lett volna a találóbb elnevezés. A zöldpont alga vastagon belepte a köveket, de a növények továbbra is csúcsformában vannak. A kövek kiadós fogkefézést és Carbos ecsetelést kaptak, emiatt egyébként leengedtem a vizet 5 centisre. A növények ismét kaptak egy vágást az új nagyon super ollóval(@viktorlantos köszi ), valamint a Twinstar membránja is kapott egy maratást ADA Superg-el. Utána sokkal apróbb bubikat nyomott, olyan lett mint új korában Beontöttem még egy kis Alga Exit-et és most imádkozom, hogy ki is lépjen a mocsok."
|
2013. december 27., péntek 21:02 |
|
|