Szerző |
Üzenet |
Icepeak
|
Ideje volt beszerezni 10db amanot! Ahogy kell szépen lealgásodtam Barna alga szép papásan terjed , illetve az akvárium jobb oldalán a zöld szakállalga. Nem is értettem miért csak ott terjed , de rájöttem. Az akvárium jobb oldalánál van az ablak. Hiába van a sötétellő függöny elhúzva az attól még szépen átvilágít rajta... A probléma megoldva , és a garnik se fognak éhen halni hála a rengeteg algának. A parvula most kezd magához térni a nyírás utáni stresszből. Az acicularis megállíthatatlan. Jóval gyorsabb mint a kisöcsi...
2014. június 4., szerda 17:48 |
|
|
Icepeak
|
Mexx2 írta: Jó neked, az én parvulám még a helyén sem akar maradni. Agyagos talaj ebben sokat segit!
2014. május 31., szombat 19:41 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jó neked, az én parvulám még a helyén sem akar maradni.
_________________ K.Tamás
|
2014. május 31., szombat 19:02 |
|
|
Icepeak
|
Eljött az ideje ,hogy megnyírjam a parvulát vagyis inkább úgy mondom ,hogy az előbb fejeztem be 8 nap alatt megduplázta a magasságát és elkezdett új szálakat hozni amik már kikandikálnak a talajból és már az üvegnél is jelen van. 3-4 tő elolvadt , de semmi komoly. Az acicularis is rohan Őt még nem bántottam... A riccardia kikerült mert már algás volt... Az összeset beraktam a garnisba ,hogy lelegeljék róla az algát. Ha elkészültek vele és a nagyba is beköltözik a takarító csapat visszarakom. Pénteken tervezem az élőlények betelepítését. 10 Amano és 30 zöld neon
2014. május 31., szombat 14:04 |
|
|
Icepeak
|
Holnap lesz egy hetes az akvárium A fejlődés roham léptekben megy. Ilyen gyors fejlődést még nem tapasztaltam Már 1-2 helyen kikandikál néhány új szál parvula. A kilógó kis töveken már újabb szálak jelentek meg! Alga jelenleg még nincs. A vízcserék mennek napi vagy 2napi szinten mikor ,hogy érek rá. Tápozás és baci naponta. A világítás naponta 8óra. És egy kép ,hogy miről is zagyválok
2014. május 29., csütörtök 17:17 |
|
|
Icepeak
|
SlyChocolate írta: Icepeak írta: SlyChocolate írta: Icepeak írta: SlyChocolate írta: Megtudhatjuk milyen fajta halacsok lesznek? Ha jól láttam a boltban van zöld neon Felvásárlom az egész állományt Na de komolyra fordítva! Paracheirodon simulans más nevén zöld neon. Volt már? Imádni fogod nagyon ellenálló jószágok. Annó 13-at vettem belőlük, 2-3 éve még mindig van 7-8 példány. Pedig volt jó pár újra indítása a kis akvámnak no meg azóta költöztünk, és meg jött a nagy akva is. Szóval igazi kis túlélők. Akkor király! A 2-3cm mennyire igaz ? Igazi tapasztalatot nem tudok mondani mert 40 literben nőttek fel. Most 130-ban vannak csak ugye már kifejlett mondhatni lassan nyugdíjas korban. Nálam kb ekkorák, viszont van amelyik inkább 3 centi és voltak akik épp csak 2-ő. Lehet ez a nemük miatt? Passz.
2014. május 26., hétfő 19:13 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Icepeak írta: SlyChocolate írta: Icepeak írta: SlyChocolate írta: Megtudhatjuk milyen fajta halacsok lesznek? Ha jól láttam a boltban van zöld neon Felvásárlom az egész állományt Na de komolyra fordítva! Paracheirodon simulans más nevén zöld neon. Volt már? Imádni fogod nagyon ellenálló jószágok. Annó 13-at vettem belőlük, 2-3 éve még mindig van 7-8 példány. Pedig volt jó pár újra indítása a kis akvámnak no meg azóta költöztünk, és meg jött a nagy akva is. Szóval igazi kis túlélők. Akkor király! A 2-3cm mennyire igaz ? Igazi tapasztalatot nem tudok mondani mert 40 literben nőttek fel. Most 130-ban vannak csak ugye már kifejlett mondhatni lassan nyugdíjas korban. Nálam kb ekkorák, viszont van amelyik inkább 3 centi és voltak akik épp csak 2-ő. Lehet ez a nemük miatt? Passz.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. május 26., hétfő 18:55 |
|
|
Icepeak
|
SlyChocolate írta: Icepeak írta: SlyChocolate írta: Megtudhatjuk milyen fajta halacsok lesznek? Ha jól láttam a boltban van zöld neon Felvásárlom az egész állományt Na de komolyra fordítva! Paracheirodon simulans más nevén zöld neon. Volt már? Imádni fogod nagyon ellenálló jószágok. Annó 13-at vettem belőlük, 2-3 éve még mindig van 7-8 példány. Pedig volt jó pár újra indítása a kis akvámnak no meg azóta költöztünk, és meg jött a nagy akva is. Szóval igazi kis túlélők. Akkor király! A 2-3cm mennyire igaz ?
2014. május 26., hétfő 18:40 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Icepeak írta: SlyChocolate írta: Megtudhatjuk milyen fajta halacsok lesznek? Ha jól láttam a boltban van zöld neon Felvásárlom az egész állományt Na de komolyra fordítva! Paracheirodon simulans más nevén zöld neon. Volt már? Imádni fogod nagyon ellenálló jószágok. Annó 13-at vettem belőlük, 2-3 éve még mindig van 7-8 példány. Pedig volt jó pár újra indítása a kis akvámnak no meg azóta költöztünk, és meg jött a nagy akva is. Szóval igazi kis túlélők.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. május 26., hétfő 18:39 |
|
|
Icepeak
|
SlyChocolate írta: Megtudhatjuk milyen fajta halacsok lesznek? Ha jól láttam a boltban van zöld neon Felvásárlom az egész állományt Na de komolyra fordítva! Paracheirodon simulans más nevén zöld neon.
2014. május 26., hétfő 18:33 |
|
|