Szerző |
Üzenet |
Babar
|
Csinálj képet...
Tapatalk-kal küldve az én HTC One-el
|
2014. június 22., vasárnap 9:43 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Icepeak írta: Az elképzeléseimet követve bekerült 30 zöld neon az akváriumba! Csodálatos kis állatok főleg amikor az egyik megindul és a többi követi libasorban! Így van! Az egyik legszebb halacsunk... 30db nem semmi látvány lehet.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. június 21., szombat 21:56 |
|
|
Grt
|
Icepeak írta: Az elképzeléseimet követve bekerült 30 zöld neon az akváriumba! Csodálatos kis állatok főleg amikor az egyik megindul és a többi követi libasorban! Készíthetnél majd róluk videót!
|
2014. június 21., szombat 18:45 |
|
|
Icepeak
|
Az elképzeléseimet követve bekerült 30 zöld neon az akváriumba! Csodálatos kis állatok főleg amikor az egyik megindul és a többi követi libasorban!
2014. június 21., szombat 17:28 |
|
|
Icepeak
|
Hát ilyen szar akvárium indításom még nem volt.... A sötételőn átszűrődő napfény sokat dobott a kialakult helyzeten (brrrrhh), a kevés vízcsere , az időhiány. Hála az égnek kezd kilábalni belőle Kezdődött egy "laza" minden elborító rhizoclonium támadással. A parvulát alig láttam tőle (hozzáteszem meg is torpant a növekedésben) , de az amanok 10 nap alatt szinte teljesen eltakarították. A kedvencem a zöld por. Letolom az üvegről nem telik bele 1 óra megint tiszta zöld az üveg. Ilyen gyors még nem volt soha! Nembaj napi 3x tolom le és megy az UV is. Zöld víz. Ilyenem még nem volt, de már nem is igazán van. Az uv itt is megtette a hatását. A biztonság kedvéért nem veszem még le az UV-t hadd menjen vagy 2 hétig lesz ami lesz
2014. június 13., péntek 17:06 |
|
|
Icepeak
|
SlyChocolate írta: Attól még messze álltam. De akkor is... Ilyen még nem volt... Örülj neki, hogy csak ennyi volt... Sokan voltatok?[/quote] Nem nálunk volt a buli, simán kocsmában. És még úgy emberesen nem is rugtunk be. Amúgy nem voltunk sokan
2014. június 8., vasárnap 9:55 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Icepeak írta: SlyChocolate írta: Még jó, hogy nem némi alkoholos vacsis gyomortartalommal nem kínálták meg az akvát... Attól még messze álltam. De akkor is... Ilyen még nem volt... Örülj neki, hogy csak ennyi volt... Sokan voltatok?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. június 8., vasárnap 9:53 |
|
|
Icepeak
|
SlyChocolate írta: Még jó, hogy nem némi alkoholos vacsis gyomortartalommal nem kínálták meg az akvát... Attól még messze álltam. De akkor is... Ilyen még nem volt...
2014. június 8., vasárnap 9:52 |
|
|
SlyChocolate
|
Icepeak írta: Egy elég jól sikerült buli után arra kelni ,hogy az akvárium ökoszisztémájába oda nem illő dolgok úszkálnak felbecsülhetetlen élmény!!! (Minden másra ott a MastCard)
Iphone dokkoló kábel, befőttes gumi , olló , csipesz....... Még jó, hogy nem némi alkoholos vacsis gyomortartalommal nem kínálták meg az akvát...
|
2014. június 8., vasárnap 9:48 |
|
|
Icepeak
|
Egy elég jól sikerült buli után arra kelni ,hogy az akvárium ökoszisztémájába oda nem illő dolgok úszkálnak felbecsülhetetlen élmény!!! (Minden másra ott a MastCard)
Iphone dokkoló kábel, befőttes gumi , olló , csipesz.......
2014. június 8., vasárnap 9:35 |
|
|