Szerző |
Üzenet |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: Ma reggelre az egyik kis levél a Bacopa Australis-on "kinyílt" teljesen.Kíváncsi leszek hogy ma mennyire fognak bubizni a növények.Az "új" CO2 beállt úgy néz ki,szépen egyenletesen eregeti a bubikat igaz a DIY difin még tovább kell fejleszteni mert nem egészen apród bubikat ereget.Esetleg Drop Checkert állítsak be hadrendbe?Bacopa ha nyírásra kerül(hupp kicsit előre szaladtam ) akkor a levágott részeket lehet visszaültetni? Drop checker felesleges, mire jelezne, már megtörtént a baj. Inkább a bubikat lődd be jól
2014. január 22., szerda 14:45 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Ma reggelre az egyik kis levél a Bacopa Australis-on "kinyílt" teljesen.Kíváncsi leszek hogy ma mennyire fognak bubizni a növények.Az "új" CO2 beállt úgy néz ki,szépen egyenletesen eregeti a bubikat igaz a DIY difin még tovább kell fejleszteni mert nem egészen apród bubikat ereget.Esetleg Drop Checkert állítsak be hadrendbe?Bacopa ha nyírásra kerül(hupp kicsit előre szaladtam ) akkor a levágott részeket lehet visszaültetni?
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. január 22., szerda 14:11 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Megvolt az első vizcsere.Minden rendben ment.Sok változás nincs a növényekkel de már annak is örülök hogy nem rohadnak...10ml micro adagolva...
UPDATE 1: DIY CO2 elkészült eddig jónak néz ki, bár ezt mondtam a másikra is...Recept:1 liter langyos víz+200ml cukor+25g Budafoki élesztő
UPDATE 2: ha nem csal a szemem akkor a Rotala SP. Green határozottan,Bocapa australis pedig még csak most bontakozik de bubizik...Létezik olyan hogy 3 nap után már bubiznak?
|
2014. január 21., kedd 17:06 |
|
|
Multis
|
asera írta: Multis írta: asera írta: Zörgött a tetrád. Ja... Igen tettem rá gyűrűt de nem lett sokkal jobb bár lehet hogy kicsivel nagyobbat kellene rá tenni és úgy is megpróbálni... Könnyen mozog a rotor még mindíg? Van még valamennyi hangja de azért jobb lett valamivel.Nincs itthon most másfajta tömítés így csak ezzel tudtam kipróbálni.De majd felviszem a "tömítés" boltba és nézek rá olyat ami picit passzosabb de azért még nem szorul meg...
|
2014. január 21., kedd 11:30 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: asera írta: Zörgött a tetrád. Ja... Igen tettem rá gyűrűt de nem lett sokkal jobb bár lehet hogy kicsivel nagyobbat kellene rá tenni és úgy is megpróbálni... Könnyen mozog a rotor még mindíg?
|
2014. január 21., kedd 11:28 |
|
|
Multis
|
asera írta: Zörgött a tetrád. Ja... Igen tettem rá gyűrűt de nem lett sokkal jobb bár lehet hogy kicsivel nagyobbat kellene rá tenni és úgy is megpróbálni...
|
2014. január 21., kedd 11:23 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Zörgött a tetrád.
|
2014. január 21., kedd 11:21 |
|
|
Multis
|
asera írta: Tudod,gumi gyűrű... Ha a csőadapterre gondolsz akkor igen.Más gondom nem volt hála az égnek de ne is legyen...De biztos hogy egyről beszélünk?
|
2014. január 21., kedd 11:18 |
|
|
asera
|
Tudod,gumi gyűrű...
|
2014. január 21., kedd 11:12 |
|
|
Multis
|
Tudom hogy heti adag... Szűrő?
Tapatalk 2-vel küldve az én ST25i-ről
|
2014. január 21., kedd 10:40 |
|
|