Szerző |
Üzenet |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Multis írta: Molnár Béla írta: Szerintem vegyél vissza a tempóból ez bizony nem lóverseny, és elég az egy bubi légy nyugodt minden ki alakul majd idővel ... elég az egy bubi... Mármint 1bubi /3mp?Jelenleg így van. Elég most bőven
|
2014. január 26., vasárnap 16:38 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Molnár Béla írta: Szerintem vegyél vissza a tempóból ez bizony nem lóverseny, és elég az egy bubi légy nyugodt minden ki alakul majd idővel ... elég az egy bubi... Mármint 1bubi /3mp?Jelenleg így van.
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. január 26., vasárnap 16:33 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Szerintem vegyél vissza a tempóból ez bizony nem lóverseny, és elég az egy bubi légy nyugodt minden ki alakul majd idővel
|
2014. január 26., vasárnap 16:07 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Mexx2 írta: Nekem kb 1 bubi/másodperccel megy a co2 egész nap, éjjel sincs elzárva és nincs dc-m. A halak semmit jelét nem mutatják, hogy gond lenne. Ha beletenném a dc-t valószínűleg azt mutatná, hogy kevés a co2. Jól mondja SlyChocolate ha a növényeid és a halak nem mutatnak hiányt akkor felesleges. Növények jól vannak,növögetnek.Bubizni nem bubiznak sajnos bár ez még lehet hogy korai.Halak,garnik még nincsenek mivel 1 hetes az aksi.Február elején fognak beköltözni a lakók a tervek szerint.Esetleg emeljek "1bubi/3mp"-->"1bubi/1mp" vagy az már sok lenne?Fokozatosan emelhetek rajta? 1bubi/2mp majd 1bubi/1mp ?
|
2014. január 26., vasárnap 15:46 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: SlyChocolate írta: Jah az kb 3 óra addigra a halaid megfulladnak. Soha ne a dc-s sz..t figyeld hanem a halakat és persze a zöldségeket! Azok azonnal jelzik ha baj van. Akkor lemondok róla.De akkor mikor lehet használni a DC-t?Ha esetleg nagyobb a tank vagy nagynyomásúnál? Nekem kb 1 bubi/másodperccel megy a co2 egész nap, éjjel sincs elzárva és nincs dc-m. A halak semmit jelét nem mutatják, hogy gond lenne. Ha beletenném a dc-t valószínűleg azt mutatná, hogy kevés a co2. Jól mondja SlyChocolate ha a növényeid és a halak nem mutatnak hiányt akkor felesleges.
_________________ K.Tamás
|
2014. január 26., vasárnap 15:09 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: Akkor lemondok róla.De akkor mikor lehet használni a DC-t?Ha esetleg nagyobb a tank vagy nagynyomásúnál? Ha gyorsabban reagálna akkor nem lenne rossz dolog de így csak egyszerűen kuka.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 26., vasárnap 13:26 |
|
|
Multis
|
SlyChocolate írta: Jah az kb 3 óra addigra a halaid megfulladnak. Soha ne a dc-s sz..t figyeld hanem a halakat és persze a zöldségeket! Azok azonnal jelzik ha baj van. Akkor lemondok róla.De akkor mikor lehet használni a DC-t?Ha esetleg nagyobb a tank vagy nagynyomásúnál?
|
2014. január 26., vasárnap 13:24 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: Arra lennék kíváncsi hogy vajon mennyire hatékony a beoldás.Ok hogy a növényeken látom de akkor is.Esetleg sok vagy kevés a szint, így legalább megtudnám... Jah az kb 3 óra addigra a halaid megfulladnak. Soha ne a dc-s sz..t figyeld hanem a halakat és persze a zöldségeket! Azok azonnal jelzik ha baj van.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 26., vasárnap 13:12 |
|
|
Multis
|
Mexx2 írta: Miért szükséges a DC? Nappal annyival megy a co2 amennyivel kell este meg ha aggódsz akkor beteszel egy levegőztetőt. Arra lennék kíváncsi hogy vajon mennyire hatékony a beoldás.Ok hogy a növényeken látom de akkor is.Esetleg sok vagy kevés a szint, így legalább megtudnám...
|
2014. január 26., vasárnap 12:34 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: T.Tamás30 írta: Este is megy a cucc rendes tempóban ? Mert ha igen akkor tekerd vissza nyugodtan olyan 1bubi/percre vagy kevesebbre,de ne zárd el mert akkor szétlökheti a csövezést.Nekem ezzel a tekergetéssel sikerült kitolnom ennyi időre az élettartamát a keveréknek. Napi 24-ben megy.De azt mondom így is elég jól bírta.Megmondom az igazat nem igazán szeretném állandóan tekergetni, ha így sincs vele gond akkor hagyom mindig az 1bubi/3mp tempón.Igaz így kevesebb ideig bírja... Csak izgat a DC. Már csak azt nem tudom hogy amit kaptam hozzá reagenst azt kell-e hígítani vagy mehet egyből bele...? Miért szükséges a DC? Nappal annyival megy a co2 amennyivel kell este meg ha aggódsz akkor beteszel egy levegőztetőt.
_________________ K.Tamás
|
2014. január 26., vasárnap 12:32 |
|
|