Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: Szombaton lesz 2 hetes az aksi.Mennyire megengedett hogy ilyen idős korban költöztetem be a lakókat?Tudom 3 hét az ajánlott kor...Rc-t,neonhalat,ékfoltos razbórát és oto-t akarok majd beköltöztetni... Másik dolog, hogy ha jól látom egy pár levélen mintha fonálalga lenne.Apró kis,vékony szálak ágaskodnak a levélen.Ezt mivel tudom a leghatékonyabban eltüntetni?Ma bekerült egy postakört csiga,ami egyből rávetette magát.Kivárok hogy mire lesz képes... Nem fonalalga , az meglehetősen hosszú szárú. Vágd le azt az egy levelet . Mennyi carbót kapott az akvárium ?
2014. január 27., hétfő 17:13 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Szombaton lesz 2 hetes az aksi.Mennyire megengedett hogy ilyen idős korban költöztetem be a lakókat?Tudom 3 hét az ajánlott kor...Rc-t,neonhalat,ékfoltos razbórát és oto-t akarok majd beköltöztetni... Másik dolog, hogy ha jól látom egy pár levélen mintha fonálalga lenne.Apró kis,vékony szálak ágaskodnak a levélen.Ezt mivel tudom a leghatékonyabban eltüntetni?Ma bekerült egy postakört csiga,ami egyből rávetette magát.Kivárok hogy mire lesz képes...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. január 27., hétfő 11:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: Akkor ezeket a barna leveleket lefogják enni?Berakhatom a csigákat? Igen leeszik, de két három csiga doszt elég.
2014. január 26., vasárnap 18:48 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
papó írta: Nagyon szépen alakulgatnak a vízalatti levelek. Akkor ezeket a barna leveleket lefogják enni?Berakhatom a csigákat?
|
2014. január 26., vasárnap 18:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: papó írta: Míg talál elhalt leveleket azt fogja enni. Akkor nincs gond mert a Marsela Crenata leveli sajnos még barnulnak de már hozza a kis hajtásokat.Akkor az elhalt részeket gondolom le fogja enni legalább. Nagyon szépen alakulgatnak a vízalatti levelek.
2014. január 26., vasárnap 18:22 |
|
|
Multis
|
papó írta: Míg talál elhalt leveleket azt fogja enni. Akkor nincs gond mert a Marsela Crenata leveli sajnos még barnulnak de már hozza a kis hajtásokat.Akkor az elhalt részeket gondolom le fogja enni legalább.
|
2014. január 26., vasárnap 17:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: papó írta: Kürtcsigának néz ki. Nem szokott bajt okozni. Google képek alapján postakürt csigát találtam.Gondolom ez ugyanaz.1 hetes az aksi és nincs alga.Így is átrakhatom nem fog éhen halni vagy a növényeket megrágni? "Táplálkozás: Növényeket is megrághatja, ázalékot, forrázott növényi részeket, haltápot, petéket és ikrákat is megeszik." Míg talál elhalt leveleket azt fogja enni.
2014. január 26., vasárnap 17:55 |
|
|
Multis
|
papó írta: Kürtcsigának néz ki. Nem szokott bajt okozni. Google képek alapján postakürt csigát találtam.Gondolom ez ugyanaz.1 hetes az aksi és nincs alga.Így is átrakhatom nem fog éhen halni vagy a növényeket megrágni? "Táplálkozás: Növényeket is megrághatja, ázalékot, forrázott növényi részeket, haltápot, petéket és ikrákat is megeszik."
|
2014. január 26., vasárnap 17:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Kürtcsigának néz ki. Nem szokott bajt okozni.
2014. január 26., vasárnap 17:50 |
|
|
Multis
|
Szerintetek ez milyen csiga lehet?Berakhatnám őket a növényesbe?Most egy másik aksiban vannak és nem tudom mit szólnának a növényekhez...
|
2014. január 26., vasárnap 17:40 |
|
|