Szerző |
Üzenet |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kicsit alakul az előtéri növény, és nagyon ott lesz grat hozzá. .
2014. február 12., szerda 19:06 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Egy kis visszatekintés Még be kell szereznem valami sötétebb hátteret mert sajnos így elég csúnya hogy látszanak az aki mögötti dolgok.Ha minden jól megy akkor a hétvégén "likvidálhatom" a DIY Co2 rendszert, bár hozzáteszem hogy megvagyok/voltam vele elégedve.De nem nagyon akarok előre inni a medve bőrére. Papó: pénteken lehet hogy teszek egy kis kitérőt felétek és ha van hím black molly akkor hoznék egyet a 2 nőstény mellé.
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. február 12., szerda 19:03 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: tommyv írta: Igen, ezek RC-k. A csík akkor jön, ha beindult a babagyártás Aham értem, na ezt nem tudtam.Akkor mostmár nyugodtan alszok Nekem van olyan amelyiknek teljesen bordó piros a színe.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 11., kedd 21:38 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
tommyv írta: Igen, ezek RC-k. A csík akkor jön, ha beindult a babagyártás Aham értem, na ezt nem tudtam.Akkor mostmár nyugodtan alszok
|
2014. február 11., kedd 19:26 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igen, ezek RC-k. A csík akkor jön, ha beindult a babagyártás
2014. február 11., kedd 19:24 |
|
|
Multis
|
Fejlemények szaporulat téren.Nem 1 hanem 2 "kismama" van Ezek most RC-k vagy sem?A hátukon hosszában van egy hosszú világos csík mindkettőnek ami most petés...
|
2014. február 11., kedd 19:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: Ha minden jól megy hétvégén meglesz a nagynyomású rendszer. A következő képpen szeretném összerakni: hegesztéstech. reduktor - 2 órás(tudom sok pro és kontra van ezzel kapcsolatban de sajnos csak ez van) erre közcsavarral csatlakozik a mágnesszelep,majd ezután közcsavarral a tűszelep, ezután jön a visszafolyás gátló majd az üveg difi.Kérdés hogy mennyire jó a közdarab?Vagy inkább CO2 csövet tegyek minden közé?Közdarabokat megtudom csináltatni és ezt teflon szalaggal megtoldva rakom majd össze a rendszert.Vagy van itthon -valahol- menetrögzítő folyadék. Egy 20kg-os "bébi" fog bekerülni igaz picit ki fog lógni az aksi mögül de majd valamivel bevonom és akkor nem lesz annyira feltűnő reményeim szerint... Nehéz véleményt mondani, mert sokféle hegesztő reduktor létezik. Ebben is van rossz és jobb. Ahol csak lehet merev csatlakozást használj.
2014. február 11., kedd 18:55 |
|
|
Multis
|
Ha minden jól megy hétvégén meglesz a nagynyomású rendszer. A következő képpen szeretném összerakni: hegesztéstech. reduktor - 2 órás(tudom sok pro és kontra van ezzel kapcsolatban de sajnos csak ez van) erre közcsavarral csatlakozik a mágnesszelep,majd ezután közcsavarral a tűszelep, ezután jön a visszafolyás gátló majd az üveg difi.Kérdés hogy mennyire jó a közdarab?Vagy inkább CO2 csövet tegyek minden közé?Közdarabokat megtudom csináltatni és ezt teflon szalaggal megtoldva rakom majd össze a rendszert.Vagy van itthon -valahol- menetrögzítő folyadék. Egy 20kg-os "bébi" fog bekerülni igaz picit ki fog lógni az aksi mögül de majd valamivel bevonom és akkor nem lesz annyira feltűnő reményeim szerint...
|
2014. február 11., kedd 10:54 |
|
|
Multis
|
Jupijé... Szaporodik a garnéla állomány.Hihetetlen de az egyik kis garnin petéket láttam.Bal oldalt a kövek között bujkál a kis huncut.Még fehérek rajta a peték,nem tudom mennyi időre kelnek ki?Szombaton hoztam őket akkor még nem volt rajta semmi...
|
2014. február 10., hétfő 20:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: Este vagy reggel adagoljam?Gondolom reggel még jóval azelőtt mint hogy a lámpa kapcsolna...Macro 4ml/nap és Micro 12ml/vízcsere Igen és reggel
2014. február 10., hétfő 19:07 |
|
|