És akkor egy merész húzás eredménye látható a képeken. Jobb oldalról kiszedtem a HM-t és a helyére került Monte Carlo és E. Tenellus. Nem mertem az összes HM-t kiszedni mert ha véletlen nem marad meg a 2 új növény akkor van mivel befuttatnom ezt a részt.Középről kiszedtem a Reineckii Mini-t és azokat a töveket/hajtásokat amelyeket nem lepett el a zöld por alga átültettem jobb oldalra. Középre bekerült jópár tő Stau repens így talán sikerül egy kis bokros részt összehozni középen. Bacopa most elég szépen néz ki. Hétvégén vissza fogom vágni. Most elég furcsán néz ki de ha beindulnak a növények másabb lesz az összkép.
U.I.: ki fogom cserélni a keresztmerevítéseket hosszantira amihez már le is vágattam az üveget. 60 cm hosszú és 3 cm széles csíkot vágattam 6mm-es üvegből. Remélem elég lesz...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
Jobb oldalról a sessiliflora átkerült balra, balról a Echinodorus 'Red Diamond' középre került, Bacopa pedig kikerült jobbra. Crypto-ból kb. 4-5 kisebb tő került vissza bal oldalra a sarokba a többi likvidálva lett.Iszonyat mennyiségű gyökere van/volt és alig győztem kiszedni. Még elég 'csúnyácska' így az összkép de majd ha erőre kapnak a növények szebb lesz. Vagyis remélem hogy szebb lesz és így kicsit másabb lesz a megjelenés, mert zavart hogy a középső és a jobb oldali rész szinte mindig egy szinten volt. Ezzel a cserével talán megtöröm picit ezt az összképet.
Jobb oldalról a sessiliflora átkerült balra, balról a Echinodorus 'Red Diamond' középre került, Bacopa pedig kikerült jobbra. Crypto-ból kb. 4-5 kisebb tő került vissza bal oldalra a sarokba a többi likvidálva lett.Iszonyat mennyiségű gyökere van/volt és alig győztem kiszedni. Még elég 'csúnyácska' így az összkép de majd ha erőre kapnak a növények szebb lesz. Vagyis remélem hogy szebb lesz és így kicsit másabb lesz a megjelenés, mert zavart hogy a középső és a jobb oldali rész szinte mindig egy szinten volt. Ezzel a cserével talán megtöröm picit ezt az összképet.
2015. január 1., csütörtök 15:10
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Menyi macrot adagolsz ? Képről úgy néz ki mint ha macro hiány lenne.
Egy ideig nem adagoltam, de kb. 2 hete elkezdtem adagolni napi 3ml
Akkor mérni kellene legalább egyszer az értékeket vízcsere előtt. Ha két hete elkezdted adagolni akkor nem lehet hiány . De nagyon ellentmondásos a kép a növények leveleiről ...
Január közepén járunk felétek. Akkor vigyek be megint mintát?
Akkor mérni kellene legalább egyszer az értékeket vízcsere előtt. Ha két hete elkezdted adagolni akkor nem lehet hiány . De nagyon ellentmondásos a kép a növények leveleiről ...
Január közepén járunk felétek. Akkor vigyek be megint mintát?
2014. december 30., kedd 21:13
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 28 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.