Sziasztok! Ma végre megoldódott a hosszadalmas kálváriám,ugyanis nem direkt kerültem a fórumot,hanem egyszerűen nem engedett belépni.hiába kértem uj jelszavat,azt sem fogadta el a rendszer,mindig visszadobta.Aztán ma amugy is szerettem volna Papóval beszélni telefonon,így az altalam elmondott infók alapján sikerült neki elhárítani a bajok forrását.Amit ezennel köszönök is szépen neki.Remélem most már problémamentesen tudok fórumozni veletek.Amugy érdekes ,és nem egyedi az eset ,mert a múlt nyáron egyszer már kidobott ki a rendszer,hiába kértem uj jelszavat.No mindegy ,a lényeg ,hogy már működik.Estefele jövök egy kisebb beszámolóval az akváriumról. Üdv:Lackó
2015. január 6., kedd 16:20
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Nagyon jól néz ki, bárcsak az Én szobám sarkában lenne Tetszik az egész elrendezés/berendezés. Én is gondolkodom függesztett lámpán de sajnos a merevítők elcsúnyítanák látványt. Sajnos elég vízkövesek , bárhogy próbálom tisztán tartani nem megy. És e miatt nem akarok függesztett lámpát , mert nem lenne túl szép látvány. De a Tied így tökéletes ahogy van...
Egy kis ozmó és nem lesz olyan csúnya vízköves.
Hát igen, de ez már -szerintem- "menthetetlen" egészen addig míg ki nem pakolom az aksit és neki nem esek valami "vízkőoldó"-val és le nem szedem teljesen...Majd teszek fel képet...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
Nagyon jól néz ki, bárcsak az Én szobám sarkában lenne Tetszik az egész elrendezés/berendezés. Én is gondolkodom függesztett lámpán de sajnos a merevítők elcsúnyítanák látványt. Sajnos elég vízkövesek , bárhogy próbálom tisztán tartani nem megy. És e miatt nem akarok függesztett lámpát , mert nem lenne túl szép látvány. De a Tied így tökéletes ahogy van...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 112 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.