Scorpion18
Csatlakozott: 2012. június 22., péntek 21:31 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok!
Gabi bá'val való hosszas beszélgetések után úgy döntöttem újratelepítem az aksimat! A célom, hogy az előzőből megmentett minimális növényből egy szép, dús növényest "fabrikáljak" majd idővel, mert nekem nem jön be a rakjunk össze egy úgymond kész aksit. Töltök fel pár képet a telepítés elejétől a végéig!
Adatok: Akvárium: 60x30x30, 54 literes Diversa akvárium Talaj: Tropica táptalaj 2,5 L, felette kb. 9 liternyi finom bazalt Világítás: Hagen 2x24W T5 6500K napi 8 óra (14-22) CO2: Water Plant CO2 Professional Dual Pressure System 1L 1 bps Tápozás: 0,3 ml Gabi bá' féle makró naponta, heti 1x 5 ml mikró táp, Liqui carbó szükség esetén, vízcserekor Sera Aquatan és Sera Nitrivec Hőmérséklet: 24 Celsius Szűrés: Atman AT 3336 , Sera Siporax és Matrix keverve plusz perlon Növények: Marseila hirsuta, eleocharis acicularis, staurogyne, lindernia rotundifolia, Micranthemum umbrosum, Hemianthus micranthemoides, Cabomba, Vallisneria mini twister, Rotala sp. green, limnophila sessiflora Élőlények: 8 neonhal, 5 hengeli razbóra, 6 amanda lazac, 1 róka, 5 corydoras Etetés: naponta 1x Sera Vipagran plusz 2 naponta 1x Cyclops
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
_________________ Dr. Csépány Norbert
|