Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:52

Hozzászólás a témához  [ 219 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Következő
 The "Log" - A "tuskó" 
Szerző Üzenet

Nagyon rendben van.
Lesz mit nyírni. :)

2016. február 26., péntek 21:14
Sasszem

Szemből miért nincs fotó?

2016. február 26., péntek 20:48
Sasszem

" Félve" kattintottam a naplódra....féltem hogy ezt az akit is likvidálod, örömmel látom hogy nem. Az elhanyagoltság még nem látszik rajta, szép dús aki.

2016. február 26., péntek 20:38

Újabb 2 hét vízcsere nélkül. Nagyon rohanós mostanában az élet körülöttem mind magánélet, mind munka terén. Na de majd eljön az ideje a megérdemelt pihenésnek és akkor rendbe vágom a scapet. Addig is egy gyors telefonos kép...

Kép

2016. február 26., péntek 19:54

papó írta:
Minden adva van hogy szép legyen ... és az is lesz .. talán gyere be pár talajba nyomható táp tablettáért .

Február végén járunk arra akkor jelentkezni fogok ápá:

2016. január 31., vasárnap 20:09
Adminisztrátor

Multis írta:
Monte Carlo kérdés?! Nem igazán akar gyarapodni vagyis jobban mondva nagyon lassan. Az új hajtások / levelek nem igazán szép zöldek, hanem inkább sárgás árnyalatúak. Nem tudom mit kellene az előtérbe tennem ami tényleg jól is érzi magát. Másnál ahogy látom szépen gyarapodik de nálam még sosem sikerült szép előteret összehozni. Na jó egyszer sikerült HM segítségével...

Adatok: 4*24W T5 Odyssea Quad 8 órában, napi 2ml TF Planter , napi 4ml TF Macro , heti 1 ml TF Vas , nagynyomású Co2 megy

Minden adva van hogy szép legyen ... és az is lesz .. talán gyere be pár talajba nyomható táp tablettáért .

2016. január 31., vasárnap 20:06

Monte Carlo kérdés?! Nem igazán akar gyarapodni vagyis jobban mondva nagyon lassan. Az új hajtások / levelek nem igazán szép zöldek, hanem inkább sárgás árnyalatúak. Nem tudom mit kellene az előtérbe tennem ami tényleg jól is érzi magát. Másnál ahogy látom szépen gyarapodik de nálam még sosem sikerült szép előteret összehozni. Na jó egyszer sikerült HM segítségével...

Adatok: 4*24W T5 Odyssea Quad 8 órában, napi 2ml TF Planter , napi 4ml TF Macro , heti 1 ml TF Vas , nagynyomású Co2 megy

2016. január 31., vasárnap 18:55

Multis írta:
Kép

Kép

Kép

Kép

Továbbra is az egyik kedvencem. Nagyon egészséges akvárium.
Tiszteletem. :)

2016. január 19., kedd 10:40

pit975 írta:
Alga mentes egészséges növények, ettől szép igazán egy akvárium, gratulálok.

A növények tényleg algamentesek de a frontüvegen még mindig GDA van amitől nem egyszerű megszabadulni.

JANNUS333 írta:
Gratulálok! Nagyon sokat fejlődött, fejlődtél az első " mohás " ismeretségünk óta! Nagyon nagyon nagyon...de tényleg jó. Látom közös kis ismerősünk a monso még mindig megvan...meg megújuló formában...hogy csináltál bokrot belőle? Simán kőre kötötted vagy a poharas módszer?

Monso volt pohárban is de most kőre van kötözve így bátrabban hozzányúlhatok , mert amikor a pohárban volt könnyen elmozdult hiába volt a pohárban egy kis nehezék.Egyszer majdnem odalett az összes mert nem nyírtam és a belseje elkezdett szétmállani de igazi túlélő. Mostanában sűrűbben nyírom a monso-t is és a mohákat is. Így adják vissza az igazi szépségüket.

2016. január 19., kedd 5:32
Sasszem

Gratulálok! Nagyon sokat fejlődött, fejlődtél az első " mohás " ismeretségünk óta! Nagyon nagyon nagyon...de tényleg jó. Látom közös kis ismerősünk a monso még mindig megvan...meg megújuló formában...hogy csináltál bokrot belőle? Simán kőre kötötted vagy a poharas módszer?

2016. január 18., hétfő 21:24
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 219 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Következő