Szerző |
Üzenet |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
papó írta: A microból mehet a rendes adag. Micro akkor heti 11ml, de mennyi legyen a marco?Vagy azt ne adagoljak még? Régen napi 6ml volt...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2015. április 11., szombat 20:50 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
papó írta: Nem értem ezt a napi 4 óra világítást Pont most kellene az energia a növényeknek és pont most nem kaptak . A microból mehet a rendes adag. 1/4 csap a többi ozmóvíz lenne a legjobb . Akkor holnap minden visszaáll a régi megszokott kerékvágásba...
|
2015. április 11., szombat 20:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: Holnap ha minden jól megy akkor az első RO/esővíz vízcsere lesz. Milyen arányban lenne jó cserélni?Vagy esetleg jobb lenne RO/csapvíz? Front üvegen megjelent egy kevés barna alga és -nem akarom az ördögöt a falra festeni de mintha- egy kevés zöld por alga is lenne.Ezt holnap nagyon alaposan letakarítom... Tápozás lassan mehet?Miből mennyi vagy még várjak vele?Növények nem nagyon haladnak, csak a HM nőt valamennyit 1 hét alatt. A többi inkább csak stagnál... Világítási idő jelenleg napi 4 óra ezt is elkezdem fentebb tornázni hátha ez segit a barna alga ellen picit... Nem értem ezt a napi 4 óra világítást Pont most kellene az energia a növényeknek és pont most nem kaptak . A microból mehet a rendes adag. 1/4 csap a többi ozmóvíz lenne a legjobb .
2015. április 11., szombat 20:44 |
|
|
Multis
|
Holnap ha minden jól megy akkor az első RO/esővíz vízcsere lesz. Milyen arányban lenne jó cserélni?Vagy esetleg jobb lenne RO/csapvíz? Front üvegen megjelent egy kevés barna alga és -nem akarom az ördögöt a falra festeni de mintha- egy kevés zöld por alga is lenne.Ezt holnap nagyon alaposan letakarítom... Tápozás lassan mehet?Miből mennyi vagy még várjak vele?Növények nem nagyon haladnak, csak a HM nőt valamennyit 1 hét alatt. A többi inkább csak stagnál... Világítási idő jelenleg napi 4 óra ezt is elkezdem fentebb tornázni hátha ez segit a barna alga ellen picit...
|
2015. április 11., szombat 20:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: Ma ismét látogatás volt @papó-nál és végre elhoztam az RO-t. Már csak be kell üzemelnem és birtokba vehetem. A nagy rohanásban viszont el is felejtettelek megkérdezni @papó, hogy te milyen mohát ajánlanál számomra? A Parvula miatt csak a fissidenst merem ajánlani . A többit szinte lehetetlen közüle kiszedni , pedig a sima Taxiphyllum barbieri lenne a legszebb .
2015. április 7., kedd 20:14 |
|
|
Multis
|
Ma ismét látogatás volt @papó-nál és végre elhoztam az RO-t. Már csak be kell üzemelnem és birtokba vehetem. A nagy rohanásban viszont el is felejtettelek megkérdezni @papó, hogy te milyen mohát ajánlanál számomra?
|
2015. április 7., kedd 20:03 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Multis írta: Ki milyen mohát ajánlana a fára?Olyan kellene ami valamilyen szinten igénytelen és könnyen tartható... A fissidens jól mutatna, de a nyírásával vigyázni kell, mert ami lepotyog az aljnövényzetbe, az jól beeszi oda magát, az életben ki nem irtod. Bár ez majdnem minden mohára igaz!
2015. április 6., hétfő 12:23 |
|
|
Multis
|
Ki milyen mohát ajánlana a fára?Olyan kellene ami valamilyen szinten igénytelen és könnyen tartható...
|
2015. április 6., hétfő 9:29 |
|
|
Multis
|
papó írta: Nem szeretnék közhelyeket írni , de muszáj lesz Szóval .. tetszik Ha egyszer eljutunk végre az RO-ért, akkor valami mohát kellene keresni majd a fára...
|
2015. április 4., szombat 21:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nem szeretnék közhelyeket írni , de muszáj lesz Szóval .. tetszik
2015. április 4., szombat 21:43 |
|
|