Szerző |
Üzenet |
Szabi
|
Szia, Ha az összképet nézem én hagynám a bal sarokban a HM-et egy kicsit magasabbra nőni és megnézni úgy mit mutat. A növényt ismerve soket nem kell rá várni
|
2015. június 22., hétfő 10:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Balhátsó sarokból csak hiányzik valami ..
2015. június 21., vasárnap 22:15 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Ma megvolt a soros vízcsere. HM meglett picit nyírva mert 1 hét alatt elég szépen növögetett.Még pár nap és elkezdem használni az új "macro" tápot. Javíts ki @papó ha ez nem az új?! Kíváncsi vagyok majd a változásokra.Bal oldalt 2 tő Sagittaria subulata?! kinőtt amit ki fogok szedni és átültetem, mert szúrja a szemem hogy ott van.Egyébként minden rendben a GDA-t leszámítva de hátha a macro megoldást jelent ebben az ügyben. Bal oldal... Jobb oldal... És végül egy összkép...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2015. június 21., vasárnap 22:08 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Nem tudom miértde nekem igy tetszik ahogy van a baloldal , én spec nem változtatnék. Nagyon szép akva !
Tapatalk-kal küldve az én D5503-el
2015. június 13., szombat 20:30 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
papó írta: Valami szép echinodorus ? Ocelot vagy oziris ? Hétfőn lehet beugrok és keresünk valamit...Olyan növényre gondoltam ami kb. 20-25 cm magasra nő maximum.
|
2015. június 13., szombat 15:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: papó írta: Valóban szépen alakul . Most már baloldalra is kellene találnunk valami növényt Valami vöröses növény talán jól mutatna de félek tőle hogy nem marad meg?! Eddig a vörös növényekkel nem sok szerencsém volt leszámítva az Alternanthera reineckii 'Mini'-t. Valami szép echinodorus ? Ocelot vagy oziris ?
2015. június 13., szombat 15:22 |
|
|
Multis
|
papó írta: Valóban szépen alakul . Most már baloldalra is kellene találnunk valami növényt Valami vöröses növény talán jól mutatna de félek tőle hogy nem marad meg?! Eddig a vörös növényekkel nem sok szerencsém volt leszámítva az Alternanthera reineckii 'Mini'-t.
|
2015. június 13., szombat 14:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: Friss helyzetjelentés Sok újat nem tudok mondani. Szépen lassan növögetnek a növények, alga kezd visszahúzódni.Előbb vagy utóbb - de inkább utóbb - lesz szép összefüggő gyepem is. Moha átesett az első nyíráson. Hát mit ne mondjak nem volt egyszerű feladat utána minden kis darabkát összeszedni de elég jól sikerült. Majd pár nap múlva meglátom mennyi maradt mert biztos növekedésnek indulnak ezek a kis nyesedékek is.Bekerült egy adag Nymphoides Hydrophylla 'Taiwan' ami nagyon szépen növekszik, elég pofás kis növény. Valóban szépen alakul . Most már baloldalra is kellene találnunk valami növényt
2015. június 13., szombat 14:46 |
|
|
Multis
|
Friss helyzetjelentés Sok újat nem tudok mondani. Szépen lassan növögetnek a növények, alga kezd visszahúzódni.Előbb vagy utóbb - de inkább utóbb - lesz szép összefüggő gyepem is. Moha átesett az első nyíráson. Hát mit ne mondjak nem volt egyszerű feladat utána minden kis darabkát összeszedni de elég jól sikerült. Majd pár nap múlva meglátom mennyi maradt mert biztos növekedésnek indulnak ezek a kis nyesedékek is.Bekerült egy adag Nymphoides Hydrophylla 'Taiwan' ami nagyon szépen növekszik, elég pofás kis növény.
|
2015. június 13., szombat 14:37 |
|
|
Multis
|
Nincs harag az offért. Hallottam már róla előtte is hogy elég makacs kis növény.Igazából nem nagyon akarom meghagyni mert el fogom ajándékozni egyik ismerősömnek. Majd Ő megküzd vele Többi moha nyírást pedig a héten megejtem és jövök majd pár friss képpel.Jó hír viszont hogy a GDA mintha visszavonulót fújni mert közel sem annyi van mint eddig
|
2015. június 2., kedd 20:46 |
|
|