Pontos idő: 2024. november 30., szombat 6:43

Hozzászólás a témához  [ 219 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Következő
 The "Log" - A "tuskó" 
Szerző Üzenet

Nem igazán mivel nem tudok a GDA-tól szabadulni.Max ha kiveszem és külön kezelem valahogy.Vagy esetleg carboval óvatosan lenyomom hátha segit rajta valamennyit.

2015. augusztus 23., vasárnap 16:04
Adminisztrátor

Annyira jó lenne ha nem minden esetben az Anubiasnak az algás levelei tűnnének fel először.
Nem tudsz vele valamit kezdeni ?

2015. augusztus 23., vasárnap 15:59

Megtörtént a tereprendezés. Még szokni kell a szemnek de majd ha picit megerősödik a Tripartita Japan középen másabb lesz az összkép.Echinodorus red diamond picit soknak tűnik a jobb oldalt bár semmi nem látszik belőle. 2 hatalmas tő van lehet az egyiket kiveszem, hogy jobb legyen az áramlás a jobb oldat. A karácsony mohából is áthelyezésre került ami -szerintem- egész jól mutat a bal oldali és a középső kis kiálló ágon.

Kép
Kép

2015. augusztus 23., vasárnap 15:37

Egy kis átrendezésen fog átesni a scape a hosszú hétvégén. Echinodorus 'Red Diamond' középről átkerül jobbra/hátra mivel nagyon visszafogja az áramlást. Tripartita Japan jobbról bekerül középre és átfuttatom a fán előre így jobban szem előtt lesz, mert jelenleg hátul semmi látszata nincs. Monosolenium tenerum mintha kezdene megindulni amit nemrég újra "ültettem". Monte carlo / parvula mini nagyon lassan nő. Másnak ennyi idő alatt már komplett gyep van belőle - ahogy a fórumokon látom. Nálam valami nem tetszik nekik, másra nem tudok gondolni csak a fényre. Elfogyott a "régi" macro így elkezdtem használni az új formulát. Kíváncsi leszek mit szólnak hozzá a növények. Összességében nincs nagy gond , bár a GDA még mindig jelen van. Lehet csinálok egy nagyobb szűrő takarítást ha már megbolygatom a talajt, mert biztos fog mulm felkavarodni rendesen.

Végül egy kép...
Kép

2015. augusztus 19., szerda 12:19
Adminisztrátor

Multis írta:
8ml naponta

Akkor érthetetlen ..

2015. augusztus 11., kedd 20:06

8ml naponta

2015. augusztus 11., kedd 18:37
Adminisztrátor

Multis írta:
Ma elég rossz/fura látvány fogadott. Monosolenium tenerum elkezdett elmállani. Nem sűrűn nyírtam és lehet ennek a következménye. Lehet hogy túl sok mulm gyűlt fel közötte és emiatt kezdett el hanyatlani. Kiveszem az összeset és újra "ültetem". Remélem meg tudom menteni és újból tejes pompájában fog majd tündökölni :? Jobban szemügyre vettem és látni hogy a közepe már szinte nincs is meg csak a külső részek. Bal oldalt viszont teljesen egészséges bár ezt nem olyan rég tettem bele az aksiba.

Kép
Kép
Kép

Mennyi macrot adagolsz ?

2015. augusztus 11., kedd 18:11

Ma elég rossz/fura látvány fogadott. Monosolenium tenerum elkezdett elmállani. Nem sűrűn nyírtam és lehet ennek a következménye. Lehet hogy túl sok mulm gyűlt fel közötte és emiatt kezdett el hanyatlani. Kiveszem az összeset és újra "ültetem". Remélem meg tudom menteni és újból tejes pompájában fog majd tündökölni :? Jobban szemügyre vettem és látni hogy a közepe már szinte nincs is meg csak a külső részek. Bal oldalt viszont teljesen egészséges bár ezt nem olyan rég tettem bele az aksiba.

Kép
Kép
Kép

2015. augusztus 11., kedd 13:29

Nagyon szép! Gratulálok!

2015. augusztus 6., csütörtök 20:14

Selena írta:
Ja és a zebra dánió az egyik kedvenc halam...csak a mostani aksim kicsi hozzá... :(

Nekem is tetszenek az ékfoltosokkal együtt

Selena írta:
Nagyon szep! Gratula!
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el

Köszönöm de még van hova fejlődnöm

2015. augusztus 5., szerda 21:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 219 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Következő