Szerző |
Üzenet |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Gyönyörű kis halacsaid vannak... Nagyon szeretem ezeket a kis picurokat...
_________________Üdv. Bevi
|
2012. október 20., szombat 22:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A hidrák pár nap múlva el fogják veszíteni a tapogatóikat.
2012. október 16., kedd 19:02 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: DeKol írta: Sziasztok!
Papó segítségét kérném.Ma vettem egy 9v elemet hogy lesokkoljam a hydrákat.Rákötöttem szépen egy-egy vezetéket a két pólusra.Beraktam a vezetékek végeit.A egyik vége elkezdett oxidálódni, ezt bent tartottam kb 2 percig, közbe teszteltem a vizet is és egy picit csipet.Szóval megvolt a sokk.Viszont a hydrákon semmi változást nem láttam.Ez lenne a kérdésem hogy mit csináltam rosszul?Vagy idő kell míg látszati eredménye lesz? Vagy csak jól bírják a 9 voltot. Lehet ha többel próbálkozol akkor siker. Többel igazából nem nagyon akarok próbálkozni mert félek hogy másba is kárt tennék
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. október 16., kedd 18:19 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: Sziasztok!
Papó segítségét kérném.Ma vettem egy 9v elemet hogy lesokkoljam a hydrákat.Rákötöttem szépen egy-egy vezetéket a két pólusra.Beraktam a vezetékek végeit.A egyik vége elkezdett oxidálódni, ezt bent tartottam kb 2 percig, közbe teszteltem a vizet is és egy picit csipet.Szóval megvolt a sokk.Viszont a hydrákon semmi változást nem láttam.Ez lenne a kérdésem hogy mit csináltam rosszul?Vagy idő kell míg látszati eredménye lesz? Vagy csak jól bírják a 9 voltot. Lehet ha többel próbálkozol akkor siker.
_________________ K.Tamás
|
2012. október 16., kedd 18:01 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok!
Papó segítségét kérném.Ma vettem egy 9v elemet hogy lesokkoljam a hydrákat.Rákötöttem szépen egy-egy vezetéket a két pólusra.Beraktam a vezetékek végeit.A egyik vége elkezdett oxidálódni, ezt bent tartottam kb 2 percig, közbe teszteltem a vizet is és egy picit csipet.Szóval megvolt a sokk.Viszont a hydrákon semmi változást nem láttam.Ez lenne a kérdésem hogy mit csináltam rosszul?Vagy idő kell míg látszati eredménye lesz?
|
2012. október 16., kedd 17:54 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: DeKol írta: papó írta: Nagyon jó volt a hal választásod A jobb sarokba megpróbálhatnál egy fát ültetni , mint a rajzon volt. Köszönöm Papó, reménykedtem benne hogy jó lesz.Eddig úgy néz ki hogy jó választás volt.A jobb sarokba lehet fog kerülni fa.De ugye oda nagyobb kell és nem minden utcán találni megfelelőt.Meg ma úgyis megyek mamámhoz és ott keresek valami tökéletes fát.Hydra ügybe esetleg papónak nincs más ötlete?Mert nem nagyon találtam itthon 9voltos elemet.Esetleg ha lenne más ötlet akkor szívesen fogadom. Természetesen van más ötletem Két darab 4, 5 voltos Sorba kötve
|
2012. október 14., vasárnap 11:34 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Gyönyörű halacsok!Még a páromnak is tetszett ,pedig nem nagyon érdekli az akvarisztika ! Nagyon szépen összenőtt a gyep,pöpec aki lett!Kiváncsi leszek a fával jobb oldalt milyen lesz. Nincsen mese,nekem is kell GYEP.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. október 14., vasárnap 11:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
DeKol írta: papó írta: Nagyon jó volt a hal választásod A jobb sarokba megpróbálhatnál egy fát ültetni , mint a rajzon volt. Köszönöm Papó, reménykedtem benne hogy jó lesz.Eddig úgy néz ki hogy jó választás volt.A jobb sarokba lehet fog kerülni fa.De ugye oda nagyobb kell és nem minden utcán találni megfelelőt.Meg ma úgyis megyek mamámhoz és ott keresek valami tökéletes fát.Hydra ügybe esetleg papónak nincs más ötlete?Mert nem nagyon találtam itthon 9voltos elemet.Esetleg ha lenne más ötlet akkor szívesen fogadom. Természetesen van más ötletem Két darab 4, 5 voltos
2012. október 14., vasárnap 11:00 |
|
|
DeKol
|
papó írta: Nagyon jó volt a hal választásod A jobb sarokba megpróbálhatnál egy fát ültetni , mint a rajzon volt. Köszönöm Papó, reménykedtem benne hogy jó lesz.Eddig úgy néz ki hogy jó választás volt.A jobb sarokba lehet fog kerülni fa.De ugye oda nagyobb kell és nem minden utcán találni megfelelőt.Meg ma úgyis megyek mamámhoz és ott keresek valami tökéletes fát.Hydra ügybe esetleg papónak nincs más ötlete?Mert nem nagyon találtam itthon 9voltos elemet.Esetleg ha lenne más ötlet akkor szívesen fogadom.
|
2012. október 14., vasárnap 9:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon jó volt a hal választásod A jobb sarokba megpróbálhatnál egy fát ültetni , mint a rajzon volt.
2012. október 13., szombat 13:34 |
|
|