Szerző |
Üzenet |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hogyan tovább: Pénteken kapok majd HC-t Icepeak-töl és majd az kerül beültetésre.Úgy döntöttem hogy akkor lesz folyó.Igazából semmi extrára nem kell gondolni a folyó alatt.Ott ki lesz hagyva a növényzet.Mostanság azon gondolkozok hogy a folyó szélére a partra kis folyami kavicsokat raknák,fentre egészen kicsiket és ahogy halad lefele a folyó egyre nagyobb kavicsok kerülnének a partra ( nagyobb alatt 1 centiseket értek). Csináltam egy képet painttel hogy hogyan is képzelem el a HC mezőt.A zöld résszel jelölt terület lenne a hc területe.A paint es rajzomból most kihagytam a folyót de ott lesz:)
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. július 25., szerda 20:14 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Szerintem egész jó lesz ez! Én a folyót kifejezetten javasolnám!
|
2012. július 25., szerda 19:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Eddig jó No de hogyan tovább ?
2012. július 25., szerda 19:47 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nano akvárium > vár> út a várig . .. papó Jaja, tervben van hogy szerzek pár kis hajót Papó szerint milyen lett ?Kritériumot is szívesen fogadok
|
2012. július 25., szerda 19:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nano akvárium > vár> út a várig . ..
2012. július 25., szerda 19:25 |
|
|
DeKol
|
papó írta: Áááá Gabi ! Erről azt hiszem beszélgettünk. De jó lenne ha összejönne , tudod > ólomkatonák Szia Papó! Ezt Papó jobban kitudná nekem fejteni?Mert egy picit így hirtelen kínai:)
|
2012. július 25., szerda 19:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Áááá Gabi ! Erről azt hiszem beszélgettünk. De jó lenne ha összejönne , tudod > ólomkatonák
2012. július 25., szerda 18:28 |
|
|
DeKol
|
Mexx2 írta: Mexx2 írta: DeKol írta: Vízkőoldóval próbáltad? Vagy folyékony súrolószer? Az nem karcolja az üveget.
Igen mind a kettővel próbálkoztam, de nem sikerült Akkor tényleg jól lerakódtak. Esetleg még pengével megpróbálhatod, ha nem macerás, meg ha nem ítéletnapig tart. Az a baj hogy egyáltalán nem emelkedik ki az üveg felületéből, kézzel nem érezhető szóval a penge se tud segíteni.Igazából már megszoktam:S
|
2012. július 25., szerda 17:37 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: Mexx2 írta: DeKol írta: Elsőnek is próbáltam az akváriumot a lehető legjobban kitisztítani, de vízkő így is maradt rajta pedig minden csodaszert bevettem ellene de a kb 10 éves lerakódások nem akartak lejönni.Na majd a következő setup egy új akváriumot kap. Vízkőoldóval próbáltad? Vagy folyékony súrolószer? Az nem karcolja az üveget. Igen mind a kettővel próbálkoztam, de nem sikerült Akkor tényleg jól lerakódtak. Esetleg még pengével megpróbálhatod, ha nem macerás, meg ha nem ítéletnapig tart.
_________________ K.Tamás
|
2012. július 25., szerda 17:19 |
|
|
DeKol
|
Mexx2 írta: DeKol írta: Elsőnek is próbáltam az akváriumot a lehető legjobban kitisztítani, de vízkő így is maradt rajta pedig minden csodaszert bevettem ellene de a kb 10 éves lerakódások nem akartak lejönni.Na majd a következő setup egy új akváriumot kap. Vízkőoldóval próbáltad? Vagy folyékony súrolószer? Az nem karcolja az üveget. Igen mind a kettővel próbálkoztam, de nem sikerült
|
2012. július 25., szerda 17:17 |
|
|