Szerző |
Üzenet |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Én is szívesen elmennék oda sátorozni. Akkor viszont fel kell eléggé készülnöd.Ha jól hallottam akkor nagy a napi hőingás, napközbe lehet 20-30fok is, viszont estére fagypont körüli hőmérséklet segít a rövid italok hűtésében.
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. augusztus 16., csütörtök 21:07 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Én is szívesen elmennék oda sátorozni.
_________________ K.Tamás
|
2012. augusztus 16., csütörtök 20:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon jó kis képek , lehet belőlük ihletet meríteni .. köszi
2012. augusztus 16., csütörtök 20:18 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2012. augusztus 16., csütörtök 20:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
DeKol írta: papó írta: Csak semmi pánik Gabi ! Vízcsere és helyre fog jönni. Ma volt egy nagyobb kaliberü vízcsere 20 litert szívtam le, és 20 liter ozmó ment vissza.Héten még csináljak egy vízcserét?Sera bacikultúra úgy gondolom hogy nagy segítség lenne, héten megyek Papóhoz érte. Várjál pár napig , hogy hogyan reagál a HC . Lehet kényszerűségből kell majd vizet cserélni.
2012. augusztus 6., hétfő 19:39 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
A Nitrivec is jó, de én a szűrőbacikat szoktam használni.
|
2012. augusztus 6., hétfő 19:37 |
|
|
DeKol
|
papó írta: Csak semmi pánik Gabi ! Vízcsere és helyre fog jönni. Ma volt egy nagyobb kaliberü vízcsere 20 litert szívtam le, és 20 liter ozmó ment vissza.Héten még csináljak egy vízcserét?Sera bacikultúra úgy gondolom hogy nagy segítség lenne, héten megyek Papóhoz érte.
|
2012. augusztus 6., hétfő 19:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Csak semmi pánik Gabi ! Vízcsere és helyre fog jönni.
2012. augusztus 6., hétfő 19:23 |
|
|
DeKol
|
Sziasztok! Úgy néz ki hogy nagyon betett a bacitelepemnek a túlságos Co2 adagolás .Eddig szépen fejlődő akvárium nagy részén 1 nap alatt megjelent valamilyen barna alga .Mindenhol ott van, kíváncsi vagyok hogy mi lesz így az akváriummal, egy tuti nagyon rossz állapotba került a felelőtlen Co2 túladagolás miatt. SlyChocolate írta: Szép lesz az akvád Gabi. Látom tolod rendesen a CO2-őt. Szépen besárgult a DC-d. Nekem tetszik a setup, remélem idővel az erózió nem mossa ki a talajt a kövek közül. Igen sajnos túl sok volt a Co2 aminek megis lett a következménye.A talajtól egyenlőre nem félek, elején ugye szokás szerint egy picit lapult azóta semmi. bevi írta: :o Töredelmesen bevallom, hogy még csak most láttam az aksidat... Nagy csillagos 5-ös!!! Örök témát választottál... Alpesi hegyek a jobb oldalon és előtte meg majd szépen felkúszó a gyep... Már csak egy Milka tehén mellette egy Tirolli gatyás paraszt bácsi hiányzik és teljes a svájci feelinghez... Nagyon szép!! Tetszik!! Várjuk a fejlődésről a képeket... Szia Béci! Igen mostanában nem nagyon voltál fórumon, gondolom a nyaralás és a dolgaid miatt.Amíg te nem voltál próbáltam valamit összedobni.Ez sült ki belőle, jelenleg rosszabb a helyzet mint a te 80literes akvárium kezdő stádiumába.... Szerintem modell boltba nem nagyon árulnak lila tehenet, de megoldom, szerzek egy sima tehenet és teszek rá egy nagy kolompot.Úgyis így készül a Milka lila tehene, mert ott a kolomp elszorítja a tehén nyakát ezáltal lesz lila.
|
2012. augusztus 6., hétfő 18:38 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szép lesz az akvád Gabi. Látom tolod rendesen a CO2-őt. Szépen besárgult a DC-d. Nekem tetszik a setup, remélem idővel az erózió nem mossa ki a talajt a kövek közül.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. augusztus 6., hétfő 17:54 |
|
|