Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Van kép róluk? Milyenek ezek a moha márnák?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 18., péntek 21:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tommyv írta: Na, megjött az élet is Itt a 2 márnám.. kár, hogy fényben nagyon félénkek voltak, de most, hogy lekapcsolt a lámpa, mintha összenőttek volna úgy kergetik egymást.. Nagyon gondolkozom még egy páron melléjük.. de sajna még nekik is elég kicsi az akvárium szerintem.. Azt hiszem elfér még kettő.
2014. április 18., péntek 21:02 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Na, megjött az élet is Itt a 2 márnám.. kár, hogy fényben nagyon félénkek voltak, de most, hogy lekapcsolt a lámpa, mintha összenőttek volna úgy kergetik egymást.. Nagyon gondolkozom még egy páron melléjük.. de sajna még nekik is elég kicsi az akvárium szerintem..
2014. április 18., péntek 20:52 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
tommyv írta: Ma csináltam egy nagytakarítást.. a szűrőn kívül mindent átsikáltam.. És régóta ígérek már egy technika nélküli képet.. Sajnos csak telósra futotta most nagyon-nagyon jól nèz ki igaza volt papónak valami kis élet mehetne bele és akkor már lassan a fennséges szintet üthetné. személy szerint sokkal jobban odavagyok ezért a minimál irányzatért mint a nagyon sok növény egyhelyen. erre nem régen jöttem rá
|
2014. április 18., péntek 19:16 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: tommyv írta: Ma csináltam egy nagytakarítást.. a szűrőn kívül mindent átsikáltam.. És régóta ígérek már egy technika nélküli képet.. Sajnos csak telósra futotta most Jól néz ki csak valahogy valami élet hiányzik ,..... Betettem a 2 moha márnát, sokkal jobban néz így ki! Majd lefotózom
2014. április 18., péntek 18:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tommyv írta: Ma csináltam egy nagytakarítást.. a szűrőn kívül mindent átsikáltam.. És régóta ígérek már egy technika nélküli képet.. Sajnos csak telósra futotta most Jól néz ki csak valahogy valami élet hiányzik ,.....
2014. április 18., péntek 18:24 |
|
|
tommyv
|
Ma csináltam egy nagytakarítást.. a szűrőn kívül mindent átsikáltam.. És régóta ígérek már egy technika nélküli képet.. Sajnos csak telósra futotta most
2014. április 18., péntek 17:42 |
|
|
tommyv
|
Űrdongó írta: Gratula a scape-hez! Szerintem nagyon eltalált minimalista hangulata van! A szikla meg tiszteletet parancsol..ha garnéla lennék mindennap megmásznám. Köszi szépen nagy kedvencem a minimál stìlus, sosem szerettem az összetett rendszertelen dolgokat (persze ezt senki ne vegye magára.. másét imádom nézegetni )
2014. április 14., hétfő 22:41 |
|
|
Űrdongó
|
Gratula a scape-hez! Szerintem nagyon eltalált minimalista hangulata van! A szikla meg tiszteletet parancsol..ha garnéla lennék mindennap megmásznám.
|
2014. április 14., hétfő 21:19 |
|
|
tommyv
|
SlyChocolate írta: Nagyon brutál képek. Milyen fényképezővel készültek? Nikon D7000 Tamron macro obival. Szerintem sokkal többre is képes lenne ez a gép de egyenlőre még igen amatőr szinten kezelem.. viszont az előrehaladás megkérdőjelezhetetlen Köszönöm a dicséretet! Nekem is nagyon megtetszett egyébként ez a 2 kép, a színvilág nagyon jól érvényesül, és a kövek így tényleg olyan nagyon meredek hatást keltenek ..
2014. április 14., hétfő 14:13 |
|
|