Szerző |
Üzenet |
Gegob
|
Sikerült rendezkedned? Már szerintem sokak furdal a kíváncsisag. Tapatalk-kal küldve az én GT-N8000-el
|
2014. március 1., szombat 22:51 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Áhá. Akkor jó.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 1., szombat 14:55 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Akkor szuper. Viszont gondolom a fenék lap és a fedő lap is hasonlóan erős anyag? Még egy észrevétel ha megengeded? Mielőtt feltöltenéd vízzel mindenképp tegyél négy lábat alá. Nem kell, hogy nagy/vastag legyen, épp csak kiemelje a fenék lemezt. Mert mint látható parkettán van és a fenék lap és a parketta közzé került víz soha nem tud majd kiszáradni. Idővel a be fog rohadhat a parkettád. Ilyen az alja
2014. március 1., szombat 14:50 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor szuper. Viszont gondolom a fenék lap és a fedő lap is hasonlóan erős anyag? Még egy észrevétel ha megengeded? Mielőtt feltöltenéd vízzel mindenképp tegyél négy lábat alá. Nem kell, hogy nagy/vastag legyen, épp csak kiemelje a fenék lemezt. Mert mint látható parkettán van és a fenék lap és a parketta közzé került víz soha nem tud majd kiszáradni. Idővel a be fog rohadhat a parkettád.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 1., szombat 6:48 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: tommyv írta: Nem újévi fogadalmam alapján, megpróbálok türelmesebb lenni és inkább beosztani a dolgokat. Ma már fáradt vagyok, és tanulnom is kell még.. így holnap nekikezdek A technikát viszont előkészítettem: (Hunwarp törött befolyóját olyan szépen rendbe hoztam, hogy képen fel sem tűnik, hogy darabokra van törve viszont 2 átlátszó tappancsért muszáj leszek beugrani holnap Én is várom már a vizes képeket.... De tudom fő a türelem! Tomi a bútor miből van? Vasból van sima hegesztett állvány, lefestve. A képek majd nemsoká jönnek
2014. március 1., szombat 0:32 |
|
|
SlyChocolate
|
tommyv írta: Nem újévi fogadalmam alapján, megpróbálok türelmesebb lenni és inkább beosztani a dolgokat. Ma már fáradt vagyok, és tanulnom is kell még.. így holnap nekikezdek A technikát viszont előkészítettem: (Hunwarp törött befolyóját olyan szépen rendbe hoztam, hogy képen fel sem tűnik, hogy darabokra van törve viszont 2 átlátszó tappancsért muszáj leszek beugrani holnap Én is várom már a vizes képeket.... De tudom fő a türelem! Tomi a bútor miből van?
|
2014. február 28., péntek 20:37 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Tényleg pofás!!! Nagyon is az!!! Van ebben a türelem dologban valami... látszik is minden részletén az alaposság!!! Viszont mi brutál türelmetlenek vagyunk... Várunk szeretettel a tapadókkal kapcsolatban...
_________________Üdv. Bevi
|
2014. február 26., szerda 23:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tommyv írta: Nem újévi fogadalmam alapján, megpróbálok türelmesebb lenni és inkább beosztani a dolgokat. Ma már fáradt vagyok, és tanulnom is kell még.. így holnap nekikezdek A technikát viszont előkészítettem: (Hunwarp törött befolyóját olyan szépen rendbe hoztam, hogy képen fel sem tűnik, hogy darabokra van törve viszont 2 átlátszó tappancsért muszáj leszek beugrani holnap Kutya jól néz ki üresen is. Tegyél bele hangyákat. Olyan mint egy termesz vár.
2014. február 26., szerda 22:50 |
|
|
tommyv
|
Nem újévi fogadalmam alapján, megpróbálok türelmesebb lenni és inkább beosztani a dolgokat. Ma már fáradt vagyok, és tanulnom is kell még.. így holnap nekikezdek A technikát viszont előkészítettem: (Hunwarp törött befolyóját olyan szépen rendbe hoztam, hogy képen fel sem tűnik, hogy darabokra van törve viszont 2 átlátszó tappancsért muszáj leszek beugrani holnap
2014. február 26., szerda 22:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nekifogtál ültetni ?
2014. február 26., szerda 21:40 |
|
|