Szerző |
Üzenet |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
JANNUS333 írta: ja és igen jól áll neki a távolság ... Bár felénk a kevésbé dekoratív hölgyekre mondjuk.. Ne értsd félre teee
|
2016. január 18., hétfő 20:34 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Nem értettem félre (értettem amit akartál mondani), de ha kiveszi a moha neveldét lehet "nyitottabb" lesz az elő tér is. Ovatosan piszkáld azt az akvát Jannus kolléga!! Nehogy elrontsd
|
2016. január 18., hétfő 20:33 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
pit975 írta: Egy kicsit távolabbról fotózva a 2-es képen jobban kidobja hogy milyen is az akva, mondanám hogy milyen fókusz ponttal és milyen lencsével fotózz hogy ezt a látványt adja de ennyire nem értek hozzá.Szóval szerintem egy picit messzebbről jobban néz ki a layout.
Csoki ha kiveszi a moha neveldét akkor szerintem többet mutat majd az előtér is.. Köszönöm...de csak sima compact gépem van...ha akarnál és tudnál se tudnál segíteni az obikkal...na ezt jol megfogalmaztam...ja és igen jól áll neki a távolság ... Bár felénk a kevésbé dekoratív hölgyekre mondjuk..
|
2016. január 18., hétfő 20:32 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Fuuz közben irtok rendesen....a mohanevelde benmaradt... , meg sok más is de minden mozgatható...amúgy jol irja sly ..ilyen vagyok, szeretnék mindent....lehet 209 literbe kellene dolgoznom hogy minden beleférjen...
|
2016. január 18., hétfő 20:29 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Mármint a naplónak vagy az akinak?... Amúgy selytem miről beszélsz...az a baj hogy általában egy két órám van az Akira...dokumentálni nem nagyon van időm...ha magára az Akira gondolsz, mert gondolhatsz...tervbe van egy kis ( nagy) rendezkedés elől.eg hátúl meg középen. És természetesen nem kell bocsizni...hisz az öszinte vélemények viszik előre az embert...nem az illendőségből mondott jajj de szép..hozzászólások, bár ez nem jellemző a fórumon.
|
2016. január 18., hétfő 20:26 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: Egy kicsit távolabbról fotózva a 2-es képen jobban kidobja hogy milyen is az akva, mondanám hogy milyen fókusz ponttal és milyen lencsével fotózz hogy ezt a látványt adja de ennyire nem értek hozzá.Szóval szerintem egy picit messzebbről jobban néz ki a layout.
Csoki ha kiveszi a moha neveldét akkor szerintem többet mutat majd az előtér is.. Félre ne érts már most is imádom ezt az akvát. Csak olyan mintha mindent egyszerre megakarna mutatni (ahogy írtam). Ami nem baj csak hova fejlődik akkor pár hónapra...ha most mindent odatesz??? Bár lehet én tévedek???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 18., hétfő 20:24 |
|
|
pit975
|
Egy kicsit távolabbról fotózva a 2-es képen jobban kidobja hogy milyen is az akva, mondanám hogy milyen fókusz ponttal és milyen lencsével fotózz hogy ezt a látványt adja de ennyire nem értek hozzá.Szóval szerintem egy picit messzebbről jobban néz ki a layout.
Csoki ha kiveszi a moha neveldét akkor szerintem többet mutat majd az előtér is..
|
2016. január 18., hétfő 20:18 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Bocs Jannuss de most őszinte leszek. Már jó ideje nézegetem a naplód és egy dolog sze..uálja a szemem. Pontosan az, hogy az akvádnak nincs bevezetője őőő izé előtere olyan "durr bele bummm" az akva. Egyből a lényeggel nyitottál és ez engem picit zavar. Bár lehet én vagyok régi módi. Bocsi.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 18., hétfő 20:12 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
|
2016. január 18., hétfő 19:50 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Na! Egyre jobb! Látod már a kövek színe is egyforma!
_________________ Pé.Zoli
|
2016. január 18., hétfő 19:44 |
|
|