|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:41
|
Szerző |
Üzenet |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
|
2017. június 6., kedd 18:36 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
papó írta: DonaTTT írta: Mai állapot: Alga szerencsére nincs sok, mondjuk növény se.Van még hátra bőven mit igazgatni a talajjal, mert előszeretettel összekeveredik.Ma reggel miután hazaértem a melóból csináltam egy új kifolyót, úgyhogy az is cserélve lesz, ha már egyszer azt is sikerült kettétörni Jobban kell vigyázni ezekkel az üveg és plexi cuccokkal Egész ígéretes az alapkő . Jöhet az építkezés Van itthon még pár kisebb Red moor darab azt még megpróbálom beépítetni, aztán már csak a növények illetve pár kövecske. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. május 25., csütörtök 16:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: Mai állapot: Alga szerencsére nincs sok, mondjuk növény se.Van még hátra bőven mit igazgatni a talajjal, mert előszeretettel összekeveredik.Ma reggel miután hazaértem a melóból csináltam egy új kifolyót, úgyhogy az is cserélve lesz, ha már egyszer azt is sikerült kettétörni Jobban kell vigyázni ezekkel az üveg és plexi cuccokkal Egész ígéretes az alapkő . Jöhet az építkezés
2017. május 25., csütörtök 13:07 |
|
|
DonaTTT
|
Mai állapot: Alga szerencsére nincs sok, mondjuk növény se.Van még hátra bőven mit igazgatni a talajjal, mert előszeretettel összekeveredik.Ma reggel miután hazaértem a melóból csináltam egy új kifolyót, úgyhogy az is cserélve lesz, ha már egyszer azt is sikerült kettétörni Jobban kell vigyázni ezekkel az üveg és plexi cuccokkal
|
2017. május 25., csütörtök 12:39 |
|
|
DonaTTT
|
JANNUS333 írta: DonaTTT írta: Köszi hosszú idő után a tápozás is megy rendesen, és belátni az akiba.Aztán ha minden jól megy, és felvesznek egyetemre, akkor már végre meglátogatom személyesen papóékat Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Szólj ha jössz..mindenképp beugrok én is veled.. Mindenféleképpen szólok. Már csak az kell hogy vegyenek fel A mai takarítás "eredményesre" sikeredett.Az üveg DC-t legalább 20 darabba törtem, az üveg lily szárából is sikerült egy jó 5 centit letörni...na sebaj, a lily még bőven használható. Egyébként ma újra indult a CO2 is úgyhogy haladok lassacskán Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. május 22., hétfő 20:43 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
DonaTTT írta: Köszi hosszú idő után a tápozás is megy rendesen, és belátni az akiba.Aztán ha minden jól megy, és felvesznek egyetemre, akkor már végre meglátogatom személyesen papóékat Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Szólj ha jössz..mindenképp beugrok én is veled..
|
2017. május 18., csütörtök 20:11 |
|
|
DonaTTT
|
Köszi hosszú idő után a tápozás is megy rendesen, és belátni az akiba.Aztán ha minden jól megy, és felvesznek egyetemre, akkor már végre meglátogatom személyesen papóékat Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. május 18., csütörtök 19:43 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Jó látni téged újra spori..
|
2017. május 16., kedd 20:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: Sziasztok! Nagyon eltűntem.Ennek több oka is volt. Először is nagyon elfoglalt voltam, suli, meló, meg érettségire is készültem. De talán ami inkább hiba volt, hogy nem érdekelt.Mint semmihez, ehhez sem volt kedvem. Az akvárium csak romlott, konkrétan olyan szintre süllyedt ahonnan már már lehetetlen visszahozni. Tegnap ránézéztem és elszégyelltem magam. Szóval nekiálltam és kitakarítottam. De ha már takarítás volt kicsit át is pakoltam.Szóval visszatértem Jelenleg így állok, van még vele munka, de legalább így is állok és nem egy fekete téglatest van a szobámban. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Olyan világot élünk , hogy nem jut mindenre energia . Talán az akvarisztika segít egy kicsit elterelni a figyelmet a millió problémáról . Remélhetőleg újra sok örömöd lesz benne
2017. május 16., kedd 20:18 |
|
|
DonaTTT
|
Sziasztok! Nagyon eltűntem.Ennek több oka is volt. Először is nagyon elfoglalt voltam, suli, meló, meg érettségire is készültem. De talán ami inkább hiba volt, hogy nem érdekelt.Mint semmihez, ehhez sem volt kedvem. Az akvárium csak romlott, konkrétan olyan szintre süllyedt ahonnan már már lehetetlen visszahozni. Tegnap ránézéztem és elszégyelltem magam. Szóval nekiálltam és kitakarítottam. De ha már takarítás volt kicsit át is pakoltam.Szóval visszatértem Jelenleg így állok, van még vele munka, de legalább így is állok és nem egy fekete téglatest van a szobámban. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. május 16., kedd 19:26 |
|
|