Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DonaTTT írta: SlyChocolate írta: papó írta: DonaTTT írta: A mai napon bekerültek az új egők viszont a várva várt bubi tenger elmaradt.A HC továbbra sem óhajt megindulni.Engedjem kicsit lejjebb a lámpást?Most 20centi körül van.
Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el Ha nem indul a HC az bizony fény probléma lesz Macro megy már ? Igen-igen én is a macrot akartam írni... Nálam is azóta bubiznak az új akvában amióta adok macrót is... Valszeg idővel lehet nem kell de egy friss akvánál kötelező! Visszatérve a pilácsra a távolság egy dolog de ha az izzóid nem megfelelő spektrumban világítanak akkor annyi. 6500K mind a három. Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el Ezek milyen izzók is pontosan?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. március 14., hétfő 23:42 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
SlyChocolate írta: papó írta: DonaTTT írta: A mai napon bekerültek az új egők viszont a várva várt bubi tenger elmaradt.A HC továbbra sem óhajt megindulni.Engedjem kicsit lejjebb a lámpást?Most 20centi körül van.
Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el Ha nem indul a HC az bizony fény probléma lesz Macro megy már ? Igen-igen én is a macrot akartam írni... Nálam is azóta bubiznak az új akvában amióta adok macrót is... Valszeg idővel lehet nem kell de egy friss akvánál kötelező! Visszatérve a pilácsra a távolság egy dolog de ha az izzóid nem megfelelő spektrumban világítanak akkor annyi. 6500K mind a három. Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el
|
2016. március 14., hétfő 23:41 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: DonaTTT írta: A mai napon bekerültek az új egők viszont a várva várt bubi tenger elmaradt.A HC továbbra sem óhajt megindulni.Engedjem kicsit lejjebb a lámpást?Most 20centi körül van.
Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el Ha nem indul a HC az bizony fény probléma lesz Macro megy már ? Igen-igen én is a macrot akartam írni... Nálam is azóta bubiznak az új akvában amióta adok macrót is... Valszeg idővel lehet nem kell de egy friss akvánál kötelező! Visszatérve a pilácsra a távolság egy dolog de ha az izzóid nem megfelelő spektrumban világítanak akkor annyi.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. március 14., hétfő 23:39 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
papó írta: DonaTTT írta: A mai napon bekerültek az új egők viszont a várva várt bubi tenger elmaradt.A HC továbbra sem óhajt megindulni.Engedjem kicsit lejjebb a lámpást?Most 20centi körül van.
Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el Ha nem indul a HC az bizony fény probléma lesz Macro megy már ? Akkor holnap felezem a távolságot.Igen megy napi 2ml macro, ugyanennyi micro és carbo. Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el
|
2016. március 14., hétfő 23:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: A mai napon bekerültek az új egők viszont a várva várt bubi tenger elmaradt.A HC továbbra sem óhajt megindulni.Engedjem kicsit lejjebb a lámpást?Most 20centi körül van.
Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el Ha nem indul a HC az bizony fény probléma lesz Macro megy már ?
2016. március 14., hétfő 23:02 |
|
|
DonaTTT
|
A lámpáról holnap rakok fel képet.De addig is megtornáztatom a képzelő erőt, Ada solar stílusú és abban van a 3x23w Osram energiatakarékos égő.Darabja elméletileg 1600lument tud.Jelenleg napi 2ml micro, macro éa carbo megy 61literbe.
Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el
|
2016. március 14., hétfő 22:36 |
|
|
SlyChocolate
|
DonaTTT írta: A mai napon bekerültek az új egők viszont a várva várt bubi tenger elmaradt.A HC továbbra sem óhajt megindulni.Engedjem kicsit lejjebb a lámpást?Most 20centi körül van.
Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el Elméletileg jó lehet ez a magasság. A lápádról esetleg nem lenne egy fotód? Milyen lámpa ez? Apropó, hogy tápozol jelenleg?
|
2016. március 14., hétfő 22:33 |
|
|
DonaTTT
|
A mai napon bekerültek az új egők viszont a várva várt bubi tenger elmaradt.A HC továbbra sem óhajt megindulni.Engedjem kicsit lejjebb a lámpást?Most 20centi körül van.
Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el
|
2016. március 14., hétfő 22:06 |
|
|
DonaTTT
|
Na végre sikerült bejutnom Miskolcon a Fénycentrumba és venni 3 db 23w-os daylight komapkt fénycsövet.Vagyis csak azt hittrm hogy sikerült, mert a kedves eladó hidegfehér 4000K-s világítótestekkel szolgált ki engem amit csak itthon vettem észre, úgyhogy holnap vagy holnapután mehetek vissza.Már-már túl simának tűnt minden, de még mindíg azt mondom ez legyen a legroszabb, ami az akva életében történt Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el
|
2016. március 9., szerda 21:13 |
|
|
DonaTTT
|
Megnézegettem minden lehetőséget és lehet jó lenne a vallisneria is Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el
|
2016. március 6., vasárnap 9:53 |
|
|