Szerző |
Üzenet |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
papó írta: Kösz a képeket és a részletes beszámolót . Közben , ugye el is felejtettem , hogy a Tied a lett a hónap akváriuma cím amelyhez a gratuláción kívül az anyagiak is járnak . Hmm, ez egészen biztos? Nekem valahogy D4n kolléga rémlik Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. június 8., csütörtök 19:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Kösz a képeket és a részletes beszámolót . Közben , ugye el is felejtettem , hogy a Tied a lett a hónap akváriuma cím amelyhez a gratuláción kívül az anyagiak is járnak .
2017. június 8., csütörtök 18:19 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Mindenféleképpen járatom majd.Amint találunk neki helyet, mert jelenleg sehova nem tudjuk berakni A mai napon ültetgettem kicsit.Azt kell mondjam igen jól esett, pedig általában nem szokott ennyire jó lenni.Legszívesebben most beültettem volna egy több száz literes akvát Szerintem elég jól sikerült az ültetés, jó sűrűn lett.Nyilván dokumentáltam is az eseményeket Most pedig ő lesz a következő.A kis 18 literes.Még valami szűre kellene hozzá, de nem tudom milyen. Egy kis növényes CRS/taiwanos akvát szeretnék majd belőle csinálni. A nagy akvára még tervezek egy 4*24watt-os Quadot, ha majd találok jóárasítva.Aztán már majdnem teljes a szett, már csak a CO2 profibb megoldása várat majd magára, de addig az élesztős is teljesen jó.Végül is mind a kettő CO2 csak az egyik sokkal kényelmesebb és stabilabb. Nem tudtam ma szerezni vas tesztet.Inkább magasabb vagy alacsonyabb lehet a szint a kívánt értéknél, az algák alapján?
|
2017. június 8., csütörtök 17:53 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
DonaTTT írta: Jött ma egy szép nagy csomagom! Köszönöm szépen Gábor! Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Jó kis csomi...üdv az ozmó világában...
|
2017. június 8., csütörtök 8:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Jött ma egy szép nagy csomagom! Köszönöm szépen Gábor! Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Köszi a bizalmat . Mielőtt betolod a főmembránt az ozmóba alaposan járasd át . Legalább egy negyed óráig .
2017. június 7., szerda 18:36 |
|
|
DonaTTT
|
Jött ma egy szép nagy csomagom! Köszönöm szépen Gábor! Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. június 7., szerda 12:53 |
|
|
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: papó írta: Érdemes lenne vasat mérni . Mert valamitől csak kialakult . Carbo a megoldás az irtásra , de az ok is fontos lenne. Akkor beszerzek egy vas tesztet és mérek.Igazából semmilyen tesztem nincs itthon :/ Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Az is megoldás ha valahol méretsz egy vasat . Lehet az életben nem kell többé mérned . A környéken lehetetlen, úgyhogy szerzek tesztet. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. június 6., kedd 19:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: papó írta: Érdemes lenne vasat mérni . Mert valamitől csak kialakult . Carbo a megoldás az irtásra , de az ok is fontos lenne. Akkor beszerzek egy vas tesztet és mérek.Igazából semmilyen tesztem nincs itthon :/ Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Az is megoldás ha valahol méretsz egy vasat . Lehet az életben nem kell többé mérned .
2017. június 6., kedd 19:20 |
|
|
DonaTTT
|
papó írta: Érdemes lenne vasat mérni . Mert valamitől csak kialakult . Carbo a megoldás az irtásra , de az ok is fontos lenne. Akkor beszerzek egy vas tesztet és mérek.Igazából semmilyen tesztem nincs itthon :/ Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. június 6., kedd 19:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Érdemes lenne vasat mérni . Mert valamitől csak kialakult . Carbo a megoldás az irtásra , de az ok is fontos lenne.
2017. június 6., kedd 19:04 |
|
|