Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molnár Béla írta: máskor ha bajvan azonnal szólni kell papónak MINDENRE TUD MEDOLDÁST Másnaposságra nem nagyon
2013. október 26., szombat 19:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
dz1 írta: papó írta: Szerintem nincs olyan rossz állapotban az akvárium. Akkor még megpróbálok egy bactopuros kezelést. Majd hétfőn délután hívlak. Olyan nincs hogy ne tudjuk megoldani
2013. október 26., szombat 18:07 |
|
|
dz1
Csatlakozott: 2013. február 1., péntek 18:42 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
papó írta: Szerintem nincs olyan rossz állapotban az akvárium. Akkor még megpróbálok egy bactopuros kezelést. Majd hétfőn délután hívlak.
|
2013. október 26., szombat 18:05 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
máskor ha bajvan azonnal szólni kell papónak MINDENRE TUD MEDOLDÁST
|
2013. október 26., szombat 18:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
dz1 írta: papó írta: papó írta: Ugyan azt az anyagot használta amit Neked küldtem és pár nap alatt el is tűnt a cyano. Ja és nem csak neki pusztítottuk el hanem a többi akvaristának is akinél ilyen probléma volt. Vannak itt fórumon is nagyon sokan. Sajnos Zsolti többet nem tudok segíteni. Köszönöm, hogy segíteni próbálsz nekem. Azt hiszem, hogy itt egy restart lesz a megoldás. A sera bactopur az egy antibiotikum nem A sera által javasolt adagolása a vízbe menyire veszélyes a növényekre meg a hasznos bacikra nézve? A hasznos bacikra káros -mivel nem tud különbséget tenni a hasznos és a káros bacik között - de a növényekkel nem csinál semmi rosszat.1 tabletta 50 liter vízhez van. Ha kell küldök egy borítékban pár tablettát , hogy ne kelljen venned l egy egész dobozzal. A bacikat hamar tudod pótolni erre is meg van a megfelelő szer.
2013. október 26., szombat 18:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molnár Béla írta: dz1 írta: Molnár Béla írta: igen én tudnék mesélni,De papóval közösen elpusztitottuk pár napalatt de szerintem nálad nagyon előre haladott álapotban van Vagyis ha jól értelmezem amit írsz ha sikerűl is antibiotikumos kezeléssel kiirtani is, valószínűleg vissza fog jöni. Szerinted szerintem Restart Szerintem nincs olyan rossz állapotban az akvárium.
2013. október 26., szombat 17:59 |
|
|
dz1
Csatlakozott: 2013. február 1., péntek 18:42 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
papó írta: papó írta: Ugyan azt az anyagot használta amit Neked küldtem és pár nap alatt el is tűnt a cyano. Ja és nem csak neki pusztítottuk el hanem a többi akvaristának is akinél ilyen probléma volt. Vannak itt fórumon is nagyon sokan. Sajnos Zsolti többet nem tudok segíteni. Köszönöm, hogy segíteni próbálsz nekem. Azt hiszem, hogy itt egy restart lesz a megoldás. A sera bactopur az egy antibiotikum nem A sera által javasolt adagolása a vízbe menyire veszélyes a növényekre meg a hasznos bacikra nézve?
|
2013. október 26., szombat 17:58 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
dz1 írta: Molnár Béla írta: igen én tudnék mesélni,De papóval közösen elpusztitottuk pár napalatt de szerintem nálad nagyon előre haladott álapotban van Vagyis ha jól értelmezem amit írsz ha sikerűl is antibiotikumos kezeléssel kiirtani is, valószínűleg vissza fog jöni. Szerinted szerintem Restart
|
2013. október 26., szombat 17:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: Ugyan azt az anyagot használta amit Neked küldtem és pár nap alatt el is tűnt a cyano. Ja és nem csak neki pusztítottuk el hanem a többi akvaristának is akinél ilyen probléma volt. Vannak itt fórumon is nagyon sokan. Sajnos Zsolti többet nem tudok segíteni.
2013. október 26., szombat 17:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ugyan azt az anyagot használta amit Neked küldtem és pár nap alatt el is tűnt a cyano.
2013. október 26., szombat 17:44 |
|
|