|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:46
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
friz74 írta: Nagyon tetszik a moha a fákon! Különleges a friss hajtásokkal a végén! Köszi a moha nevében is! gondolom a willowra gondolsz, hálistennek nő mint bolond és nem egy hisztis alig tudom kordában tartani
|
2017. február 9., csütörtök 18:42 |
|
|
friz74
|
Nagyon tetszik a moha a fákon! Különleges a friss hajtásokkal a végén!
|
2017. február 9., csütörtök 18:08 |
|
|
titusz
|
Barnapl írta: titusz írta: https://www.youtube.com/watch?v=9SrinsRfr20 Asszem sikerült Ez nagyon rövidre sikerült! De nagyon szép az akvárium, üde és mozgalmas a tetrákkal, na és a coryk is jópofák! Köszi szépen! ez most elsőre ilyen lett, majd gyakorlok a tetrák kellettek az amandák mellé, hogy kicsalogassák őket a bozótból, csak nem úszkálnak együtt megy a széthúzás, csak ha betojnak akkor bandáznak. a pandák is aranyosak de azokat is csak az elején lehetett együtt látni, pedig nagyon mókás ahogy a dülöngélő kis úszásukal becsörtetnek a bozótba
|
2017. február 9., csütörtök 11:43 |
|
|
Barnapl
Csatlakozott: 2016. március 3., csütörtök 16:03 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Szeged
|
titusz írta: https://www.youtube.com/watch?v=9SrinsRfr20 Asszem sikerült Ez nagyon rövidre sikerült! De nagyon szép az akvárium, üde és mozgalmas a tetrákkal, na és a coryk is jópofák!
|
2017. február 9., csütörtök 8:28 |
|
|
titusz
|
|
2017. február 9., csütörtök 7:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Szia @papó! beüzemeltem a technikát, elég sokat balf@aszkodtam, de végül sikerült, át kellett tennem a szűrőt és a csöveket a bal oldalra, az áramlás az új kiömlővel elég minimális lett, szerinted kell aggódjak miatta, vagy míg nem jön a ciáno addig nincs gond? egy rövid videó, hogy látszódjon a bal oldalon meg se moccanak a növények. A vízszintem nagyobb szokott lenni, csak most sikerült elég sok vizet kipancsolnom. Köszi a segítséget! Na basz nem tudok videót feltölteni? Nem lesz gond . Edit elmndja Neked , hogyan tudsz videót feltölteni és ide belinkeled .
2017. február 8., szerda 19:27 |
|
|
titusz
|
Nyugalom emberek! az áramlással nem hiszem,hogy baj lesz mert a levelek ugyan nem mozognak, de az amúgy lebegő hm levelet olyan szép vizszintes vonalban képes végighúzni akár az aljzat mentén is, hogy az egy centit nem emelkedik csak az aki másik végén!
|
2017. február 8., szerda 18:05 |
|
|
titusz
|
Akkor kép
|
2017. február 7., kedd 18:50 |
|
|
titusz
|
Szia @papó! beüzemeltem a technikát, elég sokat balf@aszkodtam, de végül sikerült, át kellett tennem a szűrőt és a csöveket a bal oldalra, az áramlás az új kiömlővel elég minimális lett, szerinted kell aggódjak miatta, vagy míg nem jön a ciáno addig nincs gond? egy rövid videó, hogy látszódjon a bal oldalon meg se moccanak a növények. A vízszintem nagyobb szokott lenni, csak most sikerült elég sok vizet kipancsolnom. Köszi a segítséget! Na basz nem tudok videót feltölteni?
|
2017. február 7., kedd 18:24 |
|
|
titusz
|
papó írta: Nagyon klassz . Nagyon megszenvedtél érte . Köszi! meg kellett tanulnom pár dolgot, a saját káromon, de jó ez így, jó látni növényeket, de a karbantartást még gyakorolnom kell, hogy ezt fent is tudjam tartani
|
2017. január 29., vasárnap 20:08 |
|
|