Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Ma nagytakaritás volt, na nem a lakásban kivettem a nagyobbik fát meg az egyik követ átsuvickolni. A hm gyepben még mindig óriási a szutyok, az üveget hál isten elég csak szivaccsal áttörölni. Szétkaptam a szűrőt is, na azt nagyon jól tettem, csap alatt átmostam az egészet ide az akivizben lögybölés kevés lett volna, a szűrőanyagok alá is betettem egy perlont, mert már feketedett a mátrix is a kosztól, így már valószínűleg nem igazán látta el a feladatát, a perlon fekete iszap 1 hónap alatt vége. remélem kicsit így már visszavesznek az algák. Sikerült beazonosítanom a zöld algámat érdes békanyál @papó ennél mire figyeljek oda, hogy elő ne egye megint a penész? Le kell szipákolnod és carbo .
2017. február 12., vasárnap 21:50 |
|
|
titusz
|
Ma nagytakaritás volt, na nem a lakásban kivettem a nagyobbik fát meg az egyik követ átsuvickolni. A hm gyepben még mindig óriási a szutyok, az üveget hál isten elég csak szivaccsal áttörölni. Szétkaptam a szűrőt is, na azt nagyon jól tettem, csap alatt átmostam az egészet ide az akivizben lögybölés kevés lett volna, a szűrőanyagok alá is betettem egy perlont, mert már feketedett a mátrix is a kosztól, így már valószínűleg nem igazán látta el a feladatát, a perlon fekete iszap 1 hónap alatt vége. remélem kicsit így már visszavesznek az algák. Sikerült beazonosítanom a zöld algámat érdes békanyál @papó ennél mire figyeljek oda, hogy elő ne egye megint a penész?
|
2017. február 12., vasárnap 21:15 |
|
|
titusz
|
friz74 írta: titusz írta: friz74 írta: Nagyon tetszik a moha a fákon! Különleges a friss hajtásokkal a végén! Köszi a moha nevében is! gondolom a willowra gondolsz, hálistennek nő mint bolond és nem egy hisztis alig tudom kordában tartani Nyírod vagy tépkeded? Nekem mindig sok gondot okoztak az elszabadult mohadarabkák. A willowt ritkítom, ollóval benyúlok és nagyobb "ágacskákat " vágok le, a karácsonyi mohával is próbálok így eljárni, ott kevesebb sikerrel, aztán csipesszel kiszedegetem. Amig volt jávai azt téptem, de mindig berohadt végül már nincs is az aksiban.
|
2017. február 11., szombat 8:39 |
|
|
titusz
|
JANNUS333 írta: Jó sokat túrzad ezt az akit...de megérte.. Ami feltünt hogy a vége felé haladva a képminőség is egyre jobb lett... Az biztos, hogy párszor megforgattam. pedig a hardver nem változott, fótós tudásról meg nem beszélnék az én esetemben több appot is kipróbáltam legtöbb esetben nem igazán mükődtek össze a hardverrel rosszabb lett az eredmény az állitgatással utómunkával egyenesen katasztrófa, most az OpenCamerat használom egész jó, sok állitgatással amit persze nem használok eddig nekem ez a legjobb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titusz 2017. február 11., szombat 8:39-kor.
|
2017. február 11., szombat 8:34 |
|
|
titusz
|
papó írta: Jó kis összefoglaló . Ha bele gondolok , hányszor el voltál keseredve. Köszi! jó látni így egyben a változásokat, szemléletesebb mint a napló. Hát az eleje nehézkes volt
|
2017. február 11., szombat 8:27 |
|
|
friz74
|
titusz írta: friz74 írta: Nagyon tetszik a moha a fákon! Különleges a friss hajtásokkal a végén! Köszi a moha nevében is! gondolom a willowra gondolsz, hálistennek nő mint bolond és nem egy hisztis alig tudom kordában tartani Nyírod vagy tépkeded? Nekem mindig sok gondot okoztak az elszabadult mohadarabkák.
|
2017. február 11., szombat 5:33 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Jó sokat túrzad ezt az akit...de megérte.. Ami feltünt hogy a vége felé haladva a képminőség is egyre jobb lett...
|
2017. február 10., péntek 22:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Jó kis összefoglaló . Ha bele gondolok , hányszor el voltál keseredve.
2017. február 10., péntek 22:20 |
|
|
titusz
|
Sziasztok! kóstolgatom a videószerkesztőt. Egy rövid összefoglalás az elmúlt fél évről (kicsiben nézzétek a képek minősége miatt ) https://www.youtube.com/watch?v=aEgwntxuGiU
|
2017. február 10., péntek 22:01 |
|
|
titusz
|
Na ez a gyönyörűség megint mitől jöhetett elő?
|
2017. február 10., péntek 17:58 |
|
|