|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:42
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
papó írta: Na lássuk a medvét Hogy a klasszikusakat idézzem . Ma már nem lesz medve, bocs! kicsit szívtam a szűrővel, de meglett a baj. Gyüjtöttem erőt az elpakoláshoz. holnap még kikerül egy kő, pár páfrány, meg rendetvágok a rotala dzsumbujban, ha már végre hozzáférek, meg ami még adódik. Aztán hátradőlök és várom az algát holnap lővök képet ígérem!
|
2017. március 1., szerda 19:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Na lássuk a medvét Hogy a klasszikusakat idézzem .
2017. március 1., szerda 19:24 |
|
|
titusz
|
Na odavágtunk egy kicsit, bepisilni még nem fogunk, de a nagyja megvan. Most kutyaséta, a szűrő had szedje a szmötyit aztán szűrő puceva Egy gyors werk fotó
|
2017. március 1., szerda 17:21 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: Mind két aksimban kezdek algásodni vasárnap lenne a fotózás ha minden összejön, persze... kicsit elszámoltam magam az utolsó nyírással is, úgyhogy a legnagyobb nyugalommal úgy döntöttem a hét hátralevő részében , megcsinálok pár változtatást, legalább a részletekben legyen egy kis örömöm. itt a jó idő kertészkedésre fel! Vízfrissítés a legjobb alga elleni szer . Most lesz sűrűn, kiszedem az algás "gyepet " is és kiporszívózok alatta rendesen végre. Szerintem valamelyik nap szétkapom a szűrőt is szerintem meint fullon van a perlon, pedig 2 hete cseréltem. na meglátjuk mit sikerül majd összehozni Tiszta szívemből drukkolok Köszönöm! szerintem jobb lesz és a növények sem lesznek annyira összezsúfolva, vasárnapra kiderül
|
2017. február 28., kedd 19:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: Mind két aksimban kezdek algásodni vasárnap lenne a fotózás ha minden összejön, persze... kicsit elszámoltam magam az utolsó nyírással is, úgyhogy a legnagyobb nyugalommal úgy döntöttem a hét hátralevő részében , megcsinálok pár változtatást, legalább a részletekben legyen egy kis örömöm. itt a jó idő kertészkedésre fel! Vízfrissítés a legjobb alga elleni szer . Most lesz sűrűn, kiszedem az algás "gyepet " is és kiporszívózok alatta rendesen végre. Szerintem valamelyik nap szétkapom a szűrőt is szerintem meint fullon van a perlon, pedig 2 hete cseréltem. na meglátjuk mit sikerül majd összehozni Tiszta szívemből drukkolok
2017. február 28., kedd 19:43 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Mind két aksimban kezdek algásodni vasárnap lenne a fotózás ha minden összejön, persze... kicsit elszámoltam magam az utolsó nyírással is, úgyhogy a legnagyobb nyugalommal úgy döntöttem a hét hátralevő részében , megcsinálok pár változtatást, legalább a részletekben legyen egy kis örömöm. itt a jó idő kertészkedésre fel! Vízfrissítés a legjobb alga elleni szer . Most lesz sűrűn, kiszedem az algás "gyepet " is és kiporszívózok alatta rendesen végre. Szerintem valamelyik nap szétkapom a szűrőt is szerintem meint fullon van a perlon, pedig 2 hete cseréltem. na meglátjuk mit sikerül majd összehozni
|
2017. február 28., kedd 18:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: Mind két aksimban kezdek algásodni vasárnap lenne a fotózás ha minden összejön, persze... kicsit elszámoltam magam az utolsó nyírással is, úgyhogy a legnagyobb nyugalommal úgy döntöttem a hét hátralevő részében , megcsinálok pár változtatást, legalább a részletekben legyen egy kis örömöm. itt a jó idő kertészkedésre fel! Vízfrissítés a legjobb alga elleni szer .
2017. február 28., kedd 18:15 |
|
|
titusz
|
A mai részlet
|
2017. február 28., kedd 15:24 |
|
|
titusz
|
Mind két aksimban kezdek algásodni vasárnap lenne a fotózás ha minden összejön, persze... kicsit elszámoltam magam az utolsó nyírással is, úgyhogy a legnagyobb nyugalommal úgy döntöttem a hét hátralevő részében , megcsinálok pár változtatást, legalább a részletekben legyen egy kis örömöm. itt a jó idő kertészkedésre fel!
|
2017. február 28., kedd 15:18 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Ma nagytakaritás volt, na nem a lakásban kivettem a nagyobbik fát meg az egyik követ átsuvickolni. A hm gyepben még mindig óriási a szutyok, az üveget hál isten elég csak szivaccsal áttörölni. Szétkaptam a szűrőt is, na azt nagyon jól tettem, csap alatt átmostam az egészet ide az akivizben lögybölés kevés lett volna, a szűrőanyagok alá is betettem egy perlont, mert már feketedett a mátrix is a kosztól, így már valószínűleg nem igazán látta el a feladatát, a perlon fekete iszap 1 hónap alatt vége. remélem kicsit így már visszavesznek az algák. Sikerült beazonosítanom a zöld algámat érdes békanyál @papó ennél mire figyeljek oda, hogy elő ne egye megint a penész? Le kell szipákolnod és carbo . Szedegetem és carbozom, egyszer csak abbahagyja
|
2017. február 13., hétfő 13:45 |
|
|