|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:44
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Komoly nagytakaritást csináltam a hét elején, az algás levelek mentek, a cryptok 90% oda lett, meg még pár növény komoly nyírást kapott. Lett egy komoly aljzat porszívózás és levettem két fénycsövet. Most azt látom, hogy az alga nem nő újra, végre nem kell zöld pamacsokra hazajönnöm :-) Már minden rendben volt . El nem tudom képzelni hogyan fordult vissza a történet.
2017. április 29., szombat 16:10 |
|
|
titusz
|
Komoly nagytakaritást csináltam a hét elején, az algás levelek mentek, a cryptok 90% oda lett, meg még pár növény komoly nyírást kapott. Lett egy komoly aljzat porszívózás és levettem két fénycsövet. Most azt látom, hogy az alga nem nő újra, végre nem kell zöld pamacsokra hazajönnöm :-)
|
2017. április 29., szombat 13:28 |
|
|
titusz
|
Kicsit végre több időm van, de még mindig nem az igazi. A fórum olvasást is pótolnom kell.Sajnos közben az alga lassan felemészti az akvát, nem bírok vele pedig.már liszedtem aa fákat, sőt a kövek nagy részét is, szerintem májusban lesz egy reload aztán meglátjuk. Most ez van.
|
2017. április 24., hétfő 14:25 |
|
|
titusz
|
Az akva háttérbeszorult az utóbbi időben, de azért a vizcserék mennek. Kis helyzetjelentés: a békanyálat még mindig szedegetem, de egyre kevesebb van, a fáimat szinte már mindet kihajigáltam, már leszolgálták az idejüket, egy idejüket. Egy ideje leálltam a makróval, a planter is kevesebb ment. a növények növögetnek. Hétvégén megvolt a vízcsere 20l csapvíz, algaszedegetés, kipucoltam a szűrőt is, a csöveket is, a dupla perlonos megoldást megszüntettem, hártya még mindig jön. Lassan visszaállok a tápozással is , egyelőre 2ml carbo, 1,5ml planter, 1ml macro. ja és a hm nagy részét kiszedtem, mert brutál be volt algásodva a közepe. Egyelőre ennyi , Tac nem lesz , megpróbálom csak élvezni a hobbit
|
2017. március 20., hétfő 21:28 |
|
|
titusz
|
Bealgásodtam, rendesen, van minden, békanyál, por, ecset, pont, a felszínen már nem is hártya, van hanem túró Na ebből már semmi olyan nem lesz amit a Tacon szívesen megmutatnék. Ebből évismétlés lesz Sajna mostanában az időm is kevés, meg lekötnek más bajok, na de ez van. Ezt már nem erőltetjük, az újrakezdésnél megpróbálok ügyesebb lenni!
|
2017. március 10., péntek 16:42 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: tegnapra csak egy bocs jutott, de mára hoztam papó a medvét  a minőség borzasztó, de most csak ez van. egy régebbit is felteszek, hogy látszódjon a változás, ne kíméljetek a véleményekkel! Nekem bejövős Egy világosabb háttérrel teljesen jó . Ennek örülök fehér a háttér csak 10 cm hátrébb van, élőben így jobban adja. szellősebb lett egy kicsit így már nincsenek bezsúfolva a növények. Kár, hogy ezzekel a növényekkel ez nem fenntartható na de a kövinél megpróbálok okosabb lenni! Keményen megdolgoztál érte . Párszor át lett forgatva
|
2017. március 3., péntek 8:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: tegnapra csak egy bocs jutott, de mára hoztam papó a medvét  a minőség borzasztó, de most csak ez van. egy régebbit is felteszek, hogy látszódjon a változás, ne kíméljetek a véleményekkel! Nekem bejövős Egy világosabb háttérrel teljesen jó . Ennek örülök fehér a háttér csak 10 cm hátrébb van, élőben így jobban adja. szellősebb lett egy kicsit így már nincsenek bezsúfolva a növények. Kár, hogy ezzekel a növényekkel ez nem fenntartható na de a kövinél megpróbálok okosabb lenni! Keményen megdolgoztál érte .
2017. március 2., csütörtök 21:40 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: tegnapra csak egy bocs jutott, de mára hoztam papó a medvét  a minőség borzasztó, de most csak ez van. egy régebbit is felteszek, hogy látszódjon a változás, ne kíméljetek a véleményekkel! Nekem bejövős Egy világosabb háttérrel teljesen jó . Ennek örülök fehér a háttér csak 10 cm hátrébb van, élőben így jobban adja. szellősebb lett egy kicsit így már nincsenek bezsúfolva a növények. Kár, hogy ezzekel a növényekkel ez nem fenntartható na de a kövinél megpróbálok okosabb lenni!
|
2017. március 2., csütörtök 19:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: tegnapra csak egy bocs jutott, de mára hoztam papó a medvét  a minőség borzasztó, de most csak ez van. egy régebbit is felteszek, hogy látszódjon a változás, ne kíméljetek a véleményekkel! Nekem bejövős Egy világosabb háttérrel teljesen jó .
2017. március 2., csütörtök 18:56 |
|
|
titusz
|
tegnapra csak egy bocs jutott, de mára hoztam papó a medvét  a minőség borzasztó, de most csak ez van. egy régebbit is felteszek, hogy látszódjon a változás, ne kíméljetek a véleményekkel!
|
2017. március 2., csütörtök 17:56 |
|
|