|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:42
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
Houston baj van.... Leáltam a macroval, ha már papó szerint sok a nitrátom , erre fel ezek a fehér pöttyök beteritették félig a frontüveget
|
2017. május 18., csütörtök 19:41 |
|
|
titusz
|
papó írta: Nem nagyon jön le a képről mi lehet . Azt viszont gyanítom , hogy magas lehet a nitrátod . Volt egy időszak ameddig nem adtam macrot, megjelent a cyano, egy ideje adok napi 1ml macrot, most kezd szűni a cyano. Ez a fehér izé jobban idegesit, ha így megy tovàbb dobhatom ki az összes növényt, bár pont az előbb làttam, hogy a batman csiga mégis eszi Tapatalkkal küldve az én T452 eszközömről
|
2017. május 16., kedd 16:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nem nagyon jön le a képről mi lehet . Azt viszont gyanítom , hogy magas lehet a nitrátod .
2017. május 16., kedd 14:54 |
|
|
titusz
|
|
2017. május 16., kedd 11:42 |
|
|
titusz
|
Na abban nem lesz hiàny most van sokféle Tapatalkkal küldve az én T452 eszközömről
|
2017. május 15., hétfő 20:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: @papó tudnàl segiteni algával kapcs. Legtöbbjükkel elvagyok lassan kikeveredem, de van egy ami beteszi a kaput a növényeknek, föleg a cryptokon, ludwigiàn ès màr megjelent a microsorumokon is . fehéres zöldes pontok ellepik az egész levelet, leszedni nem tudom. Mi ez? és mit lehet csinálni vele? Előre is köszi!
Tapatalkkal küldve az én T452 eszközömről Kép kellene , Halvány fogalmam nincs a leírás alapján . Holnap lövök egyet, bár a minöség nem lesz túl acêlos Tapatalkkal küldve az én T452 eszközömről Csak az algát fogom nézni , ígérem .
2017. május 15., hétfő 20:16 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: @papó tudnàl segiteni algával kapcs. Legtöbbjükkel elvagyok lassan kikeveredem, de van egy ami beteszi a kaput a növényeknek, föleg a cryptokon, ludwigiàn ès màr megjelent a microsorumokon is . fehéres zöldes pontok ellepik az egész levelet, leszedni nem tudom. Mi ez? és mit lehet csinálni vele? Előre is köszi!
Tapatalkkal küldve az én T452 eszközömről Kép kellene , Halvány fogalmam nincs a leírás alapján . Holnap lövök egyet, bár a minöség nem lesz túl acêlos Tapatalkkal küldve az én T452 eszközömről
|
2017. május 15., hétfő 20:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: @papó tudnàl segiteni algával kapcs. Legtöbbjükkel elvagyok lassan kikeveredem, de van egy ami beteszi a kaput a növényeknek, föleg a cryptokon, ludwigiàn ès màr megjelent a microsorumokon is . fehéres zöldes pontok ellepik az egész levelet, leszedni nem tudom. Mi ez? és mit lehet csinálni vele? Előre is köszi!
Tapatalkkal küldve az én T452 eszközömről Kép kellene , Halvány fogalmam nincs a leírás alapján .
2017. május 15., hétfő 20:09 |
|
|
titusz
|
@papó tudnàl segiteni algával kapcs. Legtöbbjükkel elvagyok lassan kikeveredem, de van egy ami beteszi a kaput a növényeknek, föleg a cryptokon, ludwigiàn ès màr megjelent a microsorumokon is . fehéres zöldes pontok ellepik az egész levelet, leszedni nem tudom. Mi ez? és mit lehet csinálni vele? Előre is köszi!
Tapatalkkal küldve az én T452 eszközömről
|
2017. május 15., hétfő 18:28 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Komoly nagytakaritást csináltam a hét elején, az algás levelek mentek, a cryptok 90% oda lett, meg még pár növény komoly nyírást kapott. Lett egy komoly aljzat porszívózás és levettem két fénycsövet. Most azt látom, hogy az alga nem nő újra, végre nem kell zöld pamacsokra hazajönnöm :-) Már minden rendben volt . El nem tudom képzelni hogyan fordult vissza a történet. Egy ideig tényleg jól ment, most ahhoz képest siralmas, már attól tartottam, hogy a növényeket is hajithatom ki, szinte mindegyikre tapadt valamilyen alga, de most látok némi reményt. A békanyál tette be a kaput azt nagyon nem tudtam kezelni, rátapadt mindenre a növényeket is visszafogta szerintem , kozben ez a fehéres zöldes valami is ellepte a növényeket, ez van. Jővő hónapban megpróbálok egy restartot csinálni aztán meglátjuk az, hogy sikerül :-)
|
2017. április 29., szombat 19:11 |
|
|