|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 7:14
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
Ma kedvet kaptam egy kis pakolgatáshoz, mert nagyon nem jött be a látvány. egyelőre így marad, ha megindulnak a növények meglátjuk. Kell növesztem egy brutalitás stem sort Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 25., csütörtök 12:27 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Na ez lett belőle. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Lehet érdemes lenne megnézni fa nélkül . Nekem vastagnak tűnik ehhez a felépítéshez . A többi tetszik Borzasztóan üresnek hat akkor, ha megindulnak a növények, akkor lehet megnézzük, ezt a fát már egyszerű mozgatni. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 25., csütörtök 12:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Na ez lett belőle. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Lehet érdemes lenne megnézni fa nélkül . Nekem vastagnak tűnik ehhez a felépítéshez . A többi tetszik
2016. augusztus 19., péntek 19:10 |
|
|
titusz
|
Na ez lett belőle. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 19., péntek 16:02 |
|
|
titusz
|
papó írta: papó írta: titusz írta: 3 óra matatás az akvában szerintetek elrontottam? naná, hogy el Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Fejjel lefelé rendezted be ? Vagy mit követtél el ? Majdnem holnap lövök egy képet és meglátjátok. ma már nincs lelkierőm. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 18., csütörtök 19:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: titusz írta: 3 óra matatás az akvában szerintetek elrontottam? naná, hogy el Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Fejjel lefelé rendezted be ? Vagy mit követtél el ?
2016. augusztus 18., csütörtök 19:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: 3 óra matatás az akvában szerintetek elrontottam? naná, hogy el Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Fejjel lefelé rendezted be ?
2016. augusztus 18., csütörtök 19:44 |
|
|
titusz
|
3 óra matatás az akvában szerintetek elrontottam? naná, hogy el Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 18., csütörtök 17:46 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Elmúltunk 5 hetesek, a pontalga a frontüvegen, nem nagyon jött vissza, egyedül ott látszik gyengén ahol nem sikerült teljesen lekaparni. A kövek viszont durván zöldülnek, szerintetek segit a fogkefézés vagy azzal van esélyem, hogy mégjobban elterjed az akvában? vagy esetleg próbáljam carboval megkezelni előtte? a hártya egyre gyengül, lehet segitett a hőmérséklet csökkenés? a rotala végre szép nagy leveleket hoz az algára visszatérve lehet, hogy 3hetesen nem kellett volna a plusz vas. Beköltözött a brasiliensis hátra ahova terveztem. Eddig a kicsi miatt elhanyagoltam, kicsit kaotikus állapotok vannak, viszont előjött az erős matatási kényszerem, úgyhogy a napokban kicsit változtatok rajta és a kövek vonalán megpróbálom finomitani a növényesítést. remélem sikerül jó irányba terelnem! Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Nem , nem kellett volna a plusz vas A fogkefézés segít és tarts alacsonyan a macro szintjét Köszi papó a gyors választ, erre gondoltam én is, de nem bírtam megállni, jó lecke volt 1,5 Macronál a rotala kínlódott, most 2ml nél tartok, de ezt meg egy minimálisan soknak tartom. most megpróbálom az 1,7-et egy nap pihivel. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. augusztus 17., szerda 20:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: Elmúltunk 5 hetesek, a pontalga a frontüvegen, nem nagyon jött vissza, egyedül ott látszik gyengén ahol nem sikerült teljesen lekaparni. A kövek viszont durván zöldülnek, szerintetek segit a fogkefézés vagy azzal van esélyem, hogy mégjobban elterjed az akvában? vagy esetleg próbáljam carboval megkezelni előtte? a hártya egyre gyengül, lehet segitett a hőmérséklet csökkenés? a rotala végre szép nagy leveleket hoz az algára visszatérve lehet, hogy 3hetesen nem kellett volna a plusz vas. Beköltözött a brasiliensis hátra ahova terveztem. Eddig a kicsi miatt elhanyagoltam, kicsit kaotikus állapotok vannak, viszont előjött az erős matatási kényszerem, úgyhogy a napokban kicsit változtatok rajta és a kövek vonalán megpróbálom finomitani a növényesítést. remélem sikerül jó irányba terelnem! Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Nem , nem kellett volna a plusz vas A fogkefézés segít és tarts alacsonyan a macro szintjét
2016. augusztus 17., szerda 20:38 |
|
|