|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:49
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
Nos, hengeli helyett tetra lett, de nem bántam meg, egyáltalán nem félősek, letojják, hogy mekkora fény megy rájuk és előcsalták az amandákat is. A képek a szokásos rossz minőségben
|
2016. október 4., kedd 14:06 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Teljesen hülye vagyok, hirtelen az endlerrel kavartam be. Köszi! közben én is jobban utánna néztem. Köszi a tanácsot is! eddig ez a halacska teljesen elkerülte a figyelmemet, nem is gondoltam volna rá!
|
2016. október 3., hétfő 21:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Teljesen hülye vagyok, hirtelen az endlerrel kavartam be.
2016. október 3., hétfő 21:31 |
|
|
titusz
|
Teljesen hülye vagyok, hirtelen az endlerrel kavartam be.
|
2016. október 3., hétfő 21:18 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Sziasztok! Szeretném gyarapitani a halaim számát, de nem szeretnék kisérletezgetni és később gazdit keresni nekik. Jelenleg van 5 amanda és rengeteg rc, 1 helena és rengeteg kicsi tányércsiga. Ami biztos az amandák létszámát biztosan növelem, mert az istenek nem hajlandóak kibújni a bozótból a világitás miatt, bár néha megfeled keznek magukról, szeretnék 3-4 oto-t, hogy karbantartsák a fákat. Milyen halakat lehetne még bekombinálni szerintetek, hogy legyen élet az akvában?, de mégse legyen túltelepítve és egymást se zavarják. Ha pár darab 4-6 espei razbórát befogadsz az amandák is elő fognak jönni gyorsan megpróbáltam utánna nézni, sokszor keveredik az infó a hengelivel, a lányok ezeknél is annyira eltérőek?
|
2016. október 3., hétfő 21:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: Sziasztok! Szeretném gyarapitani a halaim számát, de nem szeretnék kisérletezgetni és később gazdit keresni nekik. Jelenleg van 5 amanda és rengeteg rc, 1 helena és rengeteg kicsi tányércsiga. Ami biztos az amandák létszámát biztosan növelem, mert az istenek nem hajlandóak kibújni a bozótból a világitás miatt, bár néha megfeled keznek magukról, szeretnék 3-4 oto-t, hogy karbantartsák a fákat. Milyen halakat lehetne még bekombinálni szerintetek, hogy legyen élet az akvában?, de mégse legyen túltelepítve és egymást se zavarják. Ha pár darab 4-6 espei razbórát befogadsz az amandák is elő fognak jönni
2016. október 3., hétfő 20:52 |
|
|
titusz
|
Sziasztok! Szeretném gyarapitani a halaim számát, de nem szeretnék kisérletezgetni és később gazdit keresni nekik. Jelenleg van 5 amanda és rengeteg rc, 1 helena és rengeteg kicsi tányércsiga. Ami biztos az amandák létszámát biztosan növelem, mert az istenek nem hajlandóak kibújni a bozótból a világitás miatt, bár néha megfeled keznek magukról, szeretnék 3-4 oto-t, hogy karbantartsák a fákat. Milyen halakat lehetne még bekombinálni szerintetek, hogy legyen élet az akvában?, de mégse legyen túltelepítve és egymást se zavarják.
|
2016. október 3., hétfő 20:46 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: A Brasiliendis sárga levelét ki tudod csipkedni . Majd ha sűrűbb lesz , lehetsz bátrabb . Na ez jó mulatság lesz Köszi papó! a tripartiával (amit nagyon köszönök! ), bánjak el, gondolom megvárom míg hajtja az újakat és akkor nyeshetem a magas szálakat? Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Igen , hamar elkezd "futni" és akkor jól alakítható . Na csak utolérjem a kis huncutot! köszi a tanácsot! Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. szeptember 26., hétfő 18:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: A Brasiliendis sárga levelét ki tudod csipkedni . Majd ha sűrűbb lesz , lehetsz bátrabb . Na ez jó mulatság lesz Köszi papó! a tripartiával (amit nagyon köszönök! ), bánjak el, gondolom megvárom míg hajtja az újakat és akkor nyeshetem a magas szálakat? Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Igen , hamar elkezd "futni" és akkor jól alakítható .
2016. szeptember 26., hétfő 18:34 |
|
|
titusz
|
papó írta: A Brasiliendis sárga levelét ki tudod csipkedni . Majd ha sűrűbb lesz , lehetsz bátrabb . Na ez jó mulatság lesz Köszi papó! a tripartiával (amit nagyon köszönök! ), bánjak el, gondolom megvárom míg hajtja az újakat és akkor nyeshetem a magas szálakat? Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. szeptember 26., hétfő 18:01 |
|
|