Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Oksa..
|
2016. november 26., szombat 18:32 |
|
|
titusz
|
JANNUS333 írta: Amiben nem látsz "potenciált"..aszt szépen modszeresen szedegesd..ne drasztikusan..ésszel..nehogy aztán bestreszeljenek.. Most csak a gyepet alakitom a többieket hagyom, örülök, hogy végre beindultak
|
2016. november 26., szombat 18:17 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Amiben nem látsz "potenciált"..aszt szépen modszeresen szedegesd..ne drasztikusan..ésszel..nehogy aztán bestreszeljenek..
|
2016. november 26., szombat 18:05 |
|
|
titusz
|
JANNUS333 írta: Azért majd a elgaló félben lévő leveleket is likvidáld..nehogy azok okozzanak gondot késöbb.. Azt szedegetem, de nem is elhalnak, csak látszik, hogy be van lepve teljesen a levél, főleg a tripartita, a najas, polysperma meg hm-ből is van olyan bokor ami nem képes megindulni, hátha most egy darabig rend lesz
|
2016. november 26., szombat 17:55 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Azért majd a elgaló félben lévő leveleket is likvidáld..nehogy azok okozzanak gondot késöbb..
|
2016. november 26., szombat 17:38 |
|
|
titusz
|
Jó hírek! Sinen vagyunk mint... végre beindultak a növények, mindenki hozza az új hajtásokat, még a microsorum is alga még van, mindenféle, de már nem olyan agresszívek. Viszont a növények nagy részét még mindig barna alga fedi, a régi leveleket, a tányér csiga csapat dolgozik rajta, de nehezen boldogulnak, de az új hajtásokon már nem nagyon telepszik meg. Kaptak erősítésének algaevő csigákat, nagyon komoly munkát végeznek a gyepet nem szedtem fel, de a bealgásodott részeket likvidálnom kell majd. Egyelőre mennyire jó vagy nem jó a tápozásom nem tudom, de egyyelőre ez az ami bevált 2ml micro 1 ml macro 2ml carbo/nap, a vízcsere mennyiséget megemeltem 30l hetente (látványosan jót tesz neki ) Egyelőre így folytatom tovább aztán meglátjuk mit hoz a jézuska. Egy szűrő takarításon gondolkodom, bár még egy hónapja megy, de a csövek lassacskán kezdenek barnulni, és jelennek meg az ecset pamacsocskák, de erre még alszom egyet. Szép hétvégét mindenkinek!
|
2016. november 26., szombat 17:29 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Ha már itt a jó idő és szabin is vagyok kertészkedtem egy kicsit. egy kicsit más lett a váz. viszont a fényem látványosan gyengült, a led fénycsövek kezdik feladni, 2db kb másfél éve megy ahhoz képest nem rossz. Egy kis háttérnövény ? Csak az izgalom miatt.. Mire gondoltál egyébként? egy kis H.difformis beinditaná a fantáziám
|
2016. november 16., szerda 19:51 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Ha már itt a jó idő és szabin is vagyok kertészkedtem egy kicsit. egy kicsit más lett a váz. viszont a fényem látványosan gyengült, a led fénycsövek kezdik feladni, 2db kb másfél éve megy ahhoz képest nem rossz. Egy kis háttérnövény ? Csak az izgalom miatt.. Lesz az a háttérben ugrásra készen áll: indiai vizicsillag (most kb 5cm ), ludwigia, a rotalák újranevelve, hm meg a pinnatifida ha egyáltalán megindul. nem nagyon boldogulok az igényesebb növényekkel így ha ezek nem válnak be akkor csak valisneria lesz (vagy beszerzek egy posztert )
|
2016. november 16., szerda 19:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Ha már itt a jó idő és szabin is vagyok kertészkedtem egy kicsit. egy kicsit más lett a váz. viszont a fényem látványosan gyengült, a led fénycsövek kezdik feladni, 2db kb másfél éve megy ahhoz képest nem rossz. Egy kis háttérnövény ? Csak az izgalom miatt..
2016. november 16., szerda 19:35 |
|
|
titusz
|
Ha már itt a jó idő és szabin is vagyok kertészkedtem egy kicsit. egy kicsit más lett a váz. viszont a fényem látványosan gyengült, a led fénycsövek kezdik feladni, 2db kb másfél éve megy ahhoz képest nem rossz.
|
2016. november 16., szerda 15:24 |
|
|