Szerző |
Üzenet |
titusz
|
papó írta: titusz írta: Egy éve még csak reménykedtem, hogy lesz valami hasonló a szobában, sokat tanultam tavaly is És lett és persze köszönöm a rengeteg segítséget!
|
2017. január 14., szombat 19:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Egy éve még csak reménykedtem, hogy lesz valami hasonló a szobában, sokat tanultam tavaly is És lett
2017. január 14., szombat 18:59 |
|
|
titusz
|
Egy éve még csak reménykedtem, hogy lesz valami hasonló a szobában, sokat tanultam tavaly is
|
2017. január 14., szombat 18:55 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
titusz írta: Johnifiú írta: titusz írta: Johnifiú írta: titusz írta: Johnifiú írta: pofás aksi így a képről nem látni, hogy alga gondok lennének Köszi! alga nélkül nem is lenne igazi 1 hónapja teljesen belepett a barna alga, lassan kezdünk rendbe jönni. együtt érzek nálam minden szőrös és nem múlik semmitől Részvétem! valamivel csak visszaszoritható Még nem jöttünk rá mi lehet. De már sok mindent kizártunk Az már fél siker! sajnos nem tudok segiteni, nálam még újkeletű ez a fajta alga, az biztos, hogy előszeretettel jelenik meg a legyengült növényeken. Lehet ha sikerült rendbetenni a növényeidet visszaszorul. most töltök fel képeket én is
|
2016. december 21., szerda 18:42 |
|
|
titusz
|
Johnifiú írta: titusz írta: Johnifiú írta: titusz írta: Johnifiú írta: pofás aksi így a képről nem látni, hogy alga gondok lennének Köszi! alga nélkül nem is lenne igazi 1 hónapja teljesen belepett a barna alga, lassan kezdünk rendbe jönni. együtt érzek nálam minden szőrös és nem múlik semmitől Részvétem! valamivel csak visszaszoritható Még nem jöttünk rá mi lehet. De már sok mindent kizártunk Az már fél siker! sajnos nem tudok segiteni, nálam még újkeletű ez a fajta alga, az biztos, hogy előszeretettel jelenik meg a legyengült növényeken. Lehet ha sikerült rendbetenni a növényeidet visszaszorul.
|
2016. december 21., szerda 18:14 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
titusz írta: Johnifiú írta: titusz írta: Johnifiú írta: pofás aksi így a képről nem látni, hogy alga gondok lennének Köszi! alga nélkül nem is lenne igazi 1 hónapja teljesen belepett a barna alga, lassan kezdünk rendbe jönni. együtt érzek nálam minden szőrös és nem múlik semmitől Részvétem! valamivel csak visszaszoritható Még nem jöttünk rá mi lehet. De már sok mindent kizártunk
|
2016. december 21., szerda 17:53 |
|
|
titusz
|
Johnifiú írta: titusz írta: Johnifiú írta: pofás aksi így a képről nem látni, hogy alga gondok lennének Köszi! alga nélkül nem is lenne igazi 1 hónapja teljesen belepett a barna alga, lassan kezdünk rendbe jönni. együtt érzek nálam minden szőrös és nem múlik semmitől Részvétem! valamivel csak visszaszoritható
|
2016. december 21., szerda 17:37 |
|
|
Johnifiú
|
titusz írta: Johnifiú írta: pofás aksi így a képről nem látni, hogy alga gondok lennének Köszi! alga nélkül nem is lenne igazi 1 hónapja teljesen belepett a barna alga, lassan kezdünk rendbe jönni. együtt érzek nálam minden szőrös és nem múlik semmitől
|
2016. december 21., szerda 17:01 |
|
|
titusz
|
Johnifiú írta: pofás aksi így a képről nem látni, hogy alga gondok lennének Köszi! alga nélkül nem is lenne igazi 1 hónapja teljesen belepett a barna alga, lassan kezdünk rendbe jönni.
|
2016. december 21., szerda 16:19 |
|
|
Johnifiú
|
pofás aksi így a képről nem látni, hogy alga gondok lennének
|
2016. december 21., szerda 15:32 |
|
|