Szerző |
Üzenet |
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Jah, a tanulmány:
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2017. március 3., péntek 18:52 |
|
|
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Ma négy hetes az akvárium. Pár napja beköltözött három black molly. Van mit kajolni... Érdekes, hogy ahol a legtöbb fényt kapja a parvula , azaz az akvárium közepe, ott szépen növekszik. De az akva szélén vastag vattaszerű alga szövi be nap, mint nap a talajjal együtt a növényeket. A mai napon Papó fehér csodaporát teafilterbe tettem és megmutatttam az algának. Így pár órával a kezelt helyeken bubizik minden... Holnap jön egy bő 30-40 százalékos vízcsere és remélem elkerülhető a blackout. A táp még mindig napi 1-1mili mic-mac, plusz napi 5ml carb. A co a mágnesszelep bedöglése miatt folyamatosan megy , 3-4 sec/ bubira állítva. Itt tartok most.
|
2017. március 3., péntek 18:43 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Itt mizu?? Bejövős az aki!! Hogy állunk?
|
2017. február 27., hétfő 17:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
hzshalas írta: Köszi Papó a telefonos segítséget. Ahogy megbeszéltük, levágtam a parvulát és most várom a csodát (bár a fórumokkal kapcsolatban sztem összekevertél vkivel, hiszen én mindkét helyen csak helyzetjelentést adtam ) Ne haragudj ha félreérthető voltam
2017. február 18., szombat 19:03 |
|
|
hzshalas
|
Köszi Papó a telefonos segítséget. Ahogy megbeszéltük, levágtam a parvulát és most várom a csodát (bár a fórumokkal kapcsolatban sztem összekevertél vkivel, hiszen én mindkét helyen csak helyzetjelentést adtam )
|
2017. február 18., szombat 18:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Napi 1 mili plantaer és macro . Sűrű vízfrissítés .
2017. február 5., vasárnap 16:23 |
|
|
hzshalas
|
papó írta: Már imádom :9 Nagyon szokatlan az elrendezésed . Algamentest ! Köszönöm, én is imádom Mi benne a szokatlan? Jah és a tápozás : Napi 1ml makro és heti 1ml planter mehet vagy még most az is sok? myk74 írta: Azt a mindenit! Te egy varázsló vagy! Ez mindent visz! Annyira emlékeztet valamire az összkép de nem tudom hová tenni. Pazar! Köszi , de azért várjuk ki a végét... Itthon mindenkinek egy film ugrott be elsőre, már keresem a neten, addig marad a rejtély zoi írta: Jól néz ki! Kíváncsi leszek a hc-re, nekem most picit idegenül hat. A jobb oldali fa nagy háromszög alakú része kaphatna valahogy több fényt, mert a képeken nagyon sötét. Talán meg kellene picit dönteni hátrafelé. Örülök ha tetszik. No igen a hc. Szeretném ha "lefolyna" kicsit dzsungeles feelinget kölcsönözve annak a résznek. Majd kiderül. A fát megdönteni nem tudom, mivel bebetonoztam . A kép készítésekor csak fél fényerő ment, mert maximumon túl világos lett minden és nagyon csúnya lett a kép. Tanuni kell még a fotózást...de azért próbálkozom ,s ha sikerül közkinccsé teszem
|
2017. február 5., vasárnap 13:59 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Jól néz ki! Kíváncsi leszek a hc-re, nekem most picit idegenül hat. A jobb oldali fa nagy háromszög alakú része kaphatna valahogy több fényt, mert a képeken nagyon sötét. Talán meg kellene picit dönteni hátrafelé.
|
2017. február 5., vasárnap 10:25 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Azt a mindenit! Te egy varázsló vagy! Ez mindent visz! Annyira emlékeztet valamire az összkép de nem tudom hová tenni. Pazar!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2017. február 4., szombat 22:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Már imádom :9 Nagyon szokatlan az elrendezésed . Algamentest !
2017. február 4., szombat 20:19 |
|
|