|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 13:39
|
Szerző |
Üzenet |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
SlyChocolate írta: Akvarisztikai? Nem, de akvarisztikában hasznos kövek,ágak fertőtlenitéséhez. "A Neomagnol tabletta - vízben feloldva higiénés kézfertőtlenítés, fogászati gyökérkezelés, kis felületű sebek, gyümölcs, mosható textíliák, rozsdamentes fémtárgyak, gumi-, műanyag tárgyak, orvosi kézi-eszközök, evőeszközök, konyhaedények, mosható bútorok, berendezési tárgyak, fésűk, kefék, borotválkozási eszközök, gumi-, műanyag gyermekjátékok, WC-, mosdókagylók, kádak, váladékgyűjtő edények és ivóvíz fertőtlenítésére szolgál."
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. november 30., vasárnap 21:11 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: SlyChocolate írta: Meg tudhatjuk mi ez a cucc? Ez egy fertötlenitő tabletta.Nagyon sok helyen használják fertőtlenitésre. Akvarisztikai?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. november 30., vasárnap 21:07 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
SlyChocolate írta: Meg tudhatjuk mi ez a cucc? Ez egy fertötlenitő tabletta.Nagyon sok helyen használják fertőtlenitésre.
|
2014. november 30., vasárnap 21:06 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Meg tudhatjuk mi ez a cucc?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. november 30., vasárnap 21:01 |
|
|
Multis
|
Molnár Béla írta: Elősször szárisd ki főzd töbször ki és utánna rakd az akiba ,csak egy tanács Persze, e nélkül nem is tenném bele...Még Neomagnol-os kezelést is fog kapni valószínűleg.
|
2014. november 30., vasárnap 17:10 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Elősször szárisd ki főzd töbször ki és utánna rakd az akiba ,csak egy tanács
|
2014. november 30., vasárnap 17:08 |
|
|
Multis
|
Ma kimentem a vízpartra egy ásó társaságában és ezzel tértem haza. Arra gondoltam, hogy kifőzöm stb. és mehetne az aksiba. Élőben elég jól néz ki, a kép nem adja vissza a valós méreteket. Kb. 30 cm széles és 25 cm magas. Mélysége kb. 20 cm. Majd igazítok még rajta, ha rakom be az aksiba-feltéve ha betehetem Egyébként ez egy gyalogakác-ámorakác gyökere. Elvileg kemény fa így bizom benne, hogy nem kezd el hamar rothadni.A piros vonalakkal jelölt részeknél vágnám el így egy kis bokor vázát képezné. Még 'szüzen'... Fazonigazítás után...
|
2014. november 30., vasárnap 17:00 |
|
|
Multis
|
Találtam fénycsövet ami jó lehet. GE 12603F11BX/865/4P 2G7 MIH BIAX™ S/E kompakt fénycsö http://www.schonvill.avasweb.eu/?t=147100Tervek vannak, hogy mit is szeretnék kihozni belőle És egy kép a kis kockáról
|
2014. november 30., vasárnap 10:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: papó írta: Debrecen Honvéd utca .. Osram Felhívtam Őket és azt mondták, hogy nincs ilyen fénycsövük és még beszerezni sem tudnak mert már nem gyártják Utána nézek , hol tudsz ilyet venni
2014. november 27., csütörtök 18:18 |
|
|
Multis
|
papó írta: Debrecen Honvéd utca .. Osram Felhívtam Őket és azt mondták, hogy nincs ilyen fénycsövük és még beszerezni sem tudnak mert már nem gyártják
|
2014. november 27., csütörtök 9:36 |
|
|