Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Ááá lenyúlom az egészet Helyesen így szól: papó írta: Ááá lenyúljuk az egészet
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. november 30., vasárnap 22:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: SlyChocolate írta: Hát igen aki közel lakik a vízhez... Ha lesz időm és energiám akkor szedek össze párat és ha @papó belemegy akkor viszek be a boltba párat mintának.Persze ha van rá igény és tudjátok valamire használni Ááá lenyúlom az egészet
2014. november 30., vasárnap 21:59 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: SlyChocolate írta: Hát igen aki közel lakik a vízhez... Ha lesz időm és energiám akkor szedek össze párat és ha @papó belemegy akkor viszek be a boltba párat mintának.Persze ha van rá igény és tudjátok valamire használni Oksa. Köszi
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. november 30., vasárnap 21:58 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
SlyChocolate írta: Hát igen aki közel lakik a vízhez... Ha lesz időm és energiám akkor szedek össze párat és ha @papó belemegy akkor viszek be a boltba párat mintának.Persze ha van rá igény és tudjátok valamire használni
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. november 30., vasárnap 21:50 |
|
|
SlyChocolate
|
Multis írta: papó írta: Irigylésre méltó cuccot gyűjtöttél be És még mennyi van csak áskálni kell érte. Jöhet bárki gyűjteni Hát igen aki közel lakik a vízhez...
|
2014. november 30., vasárnap 21:47 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
papó írta: Irigylésre méltó cuccot gyűjtöttél be És még mennyi van csak áskálni kell érte. Jöhet bárki gyűjteni
|
2014. november 30., vasárnap 21:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Irigylésre méltó cuccot gyűjtöttél be
2014. november 30., vasárnap 21:40 |
|
|
SlyChocolate
|
Multis írta: SlyChocolate írta: Csak azért kérdeztem mert ezek a fránya "deszkák" a pólusaikon mindent felszívnak majd kiengednek. Persze ha a cucc idővel lebomló akkor nem tudja mérgezni az akvát utána.? Pár nap alatt elveszti a hatását így nincs vele gond, ha a Neomagnol-os fürdő után még pár napig ázik a "deszka". De holnap beizzítom a nagy fazekat és megrotyogtatom utána pedig had ázzon jó pár napig/hétig... Akkor jó a cucc, bár én még szabadban gyűjtött fát nem használtam de azt tudom a kollégáktól sokáig áznak mire lesüllyednek, és már nem nyálkásodnak...
|
2014. november 30., vasárnap 21:29 |
|
|
Multis
|
SlyChocolate írta: Csak azért kérdeztem mert ezek a fránya "deszkák" a pólusaikon mindent felszívnak majd kiengednek. Persze ha a cucc idővel lebomló akkor nem tudja mérgezni az akvát utána.? Pár nap alatt elveszti a hatását így nincs vele gond, ha a Neomagnol-os fürdő után még pár napig ázik a "deszka". De holnap beizzítom a nagy fazekat és megrotyogtatom utána pedig had ázzon jó pár napig/hétig...
|
2014. november 30., vasárnap 21:22 |
|
|
SlyChocolate
|
Csak azért kérdeztem mert ezek a fránya "deszkák" a pólusaikon mindent felszívnak majd kiengednek. Persze ha a cucc idővel lebomló akkor nem tudja mérgezni az akvát utána.?
|
2014. november 30., vasárnap 21:18 |
|
|