Szerző |
Üzenet |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Ha minden jól megy az ünnepek alatt lesz időm és összerakom a nano-t. Fejben már megvan a scape. Viszont most a tápozásról szeretnék kérdezni?
-Miből mennyi adagoljak majd? -Micro-Macro-Liqui Carbo-Vas van itthon? -Világítás mennyi ideig menjen naponta? 11W power compact fénycső 6500 Kelvin... -Lehet hogy lesz nagynyomású CO2 is ha találok reduktort és diffúzort a 2kg-os tűzoltó palackhoz.Milyen tempóval adagoljam? 1 bubi / 3mp?
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. december 14., vasárnap 19:50 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Van pár apróbb fejlemény aksi ügyben: EHEIM 2213 szűrő (alulról-->felfelé: 1 L siporax, 1 L Matrix Trop, sziacs+perlon ( tengelyt cserélni fogom, mert picit hangosnak ítélem, igaz nincs viszonyítási alapom másik EHEIM-hez ) 11W ,6500 Kelvines 2G7 fénycső folyamatban ( Sopronban találtam egyedül ) Hamarosan lesz egy beszerző körút bazalt ügyben, mert a fa köré/tövére köveket szeretnék rakni Kérdések: gondolkodom mohán a fa ágaira.Mi lenne a legjobb választás? Növény fronton még tanácstalan vagyok de valószínű, hogy Bacopa, Sp. Japan és egy kis Sessiliflora fog belekerülni.Igaz egy kis pirosat/vöröset is vinnem kellene bele így lehet, hogy pár apróbb Reineckii mini hajtás is megfontolandó. Ha megvannak a kövek jön egy kis legózás és meglátom mi nyeri majd el a tetszésem a legjobban.
|
2014. december 11., csütörtök 21:22 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Nàlam a 3 . Nyerő
2014. december 8., hétfő 14:09 |
|
|
Multis
|
Tervezek még köveket a fa tövébe majd de azokat még össze kell szednem...
|
2014. december 8., hétfő 12:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
egyes verzió
2014. december 8., hétfő 12:42 |
|
|
Multis
|
Szavazásra bocsájtom a verziókat 1. 2. 3. 4.
|
2014. december 8., hétfő 12:10 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: SlyChocolate írta: Jól néz ki, behozod? Ha járok felétek valamikor akkor igen.De még próbálok szedni hozzá valamennyit ha nem gond.Csak kérdés mikor lesz arra utam Szárítani nem biztos hogy megtudom viszont a mosást bevállalom és esetleg a főzést is. Bár nem tudom mennyire fontos először a szárítás és utána a főzés vagy fel lehet cserélni a sorrendet? Azt én sem, ha behozod köszi, részemről ráér.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. december 3., szerda 19:44 |
|
|
Multis
|
SlyChocolate írta: Jól néz ki, behozod? Ha járok felétek valamikor akkor igen.De még próbálok szedni hozzá valamennyit ha nem gond.Csak kérdés mikor lesz arra utam Szárítani nem biztos hogy megtudom viszont a mosást bevállalom és esetleg a főzést is. Bár nem tudom mennyire fontos először a szárítás és utána a főzés vagy fel lehet cserélni a sorrendet?
|
2014. december 3., szerda 19:42 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jól néz ki, behozod?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. december 3., szerda 19:39 |
|
|
Multis
|
Tegnap ismét bevettem a vízpartot és sikerült szert tennem egy ~70 cm széles és ~50cm magas gallyacskára Igaz majd 1 órán keresztül sterimóztam (nagynyomású mosó) mire a sarat le tudtam mosni róla de szerintem megérte. Lehet belőle szemezgetni majd apróbb darabokat...
|
2014. december 3., szerda 17:37 |
|
|