Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: Irtad hogy voltál bent csak nem idéztem a teljes hozzászólást...
Sebaj! Inkább kétszer mint soha!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. december 26., péntek 12:18 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Irtad hogy voltál bent csak nem idéztem a teljes hozzászólást... SlyChocolate írta: Látod milyen bunkó vagyok a lényeget nem is írtam... Voltam benn a Mesternél és mutatta a fát csak teli voltam cuccal és nem tudtam elhozni Tőle. Majd szombaton... Ezer hála érte, kuva jó a cucc.
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. december 26., péntek 9:24 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Látod milyen bunkó vagyok a lényeget nem is írtam... Voltam benn a Mesternél és mutatta a fát csak teli voltam cuccal és nem tudtam elhozni Tőle. Majd szombaton... Ezer hála érte, kuva jó a cucc.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. december 25., csütörtök 21:39 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
SlyChocolate írta: Egyszer csak inni kéne rá egy áldomást! Eljön ennek is az ideje... Addig is itt egy kép a kis kockáról, hogy miként is sikerült/gondoltam összehozni a scape-t. Igaz még nem tudom mi lenne növény az előtérre ami jól érezné magát ilyen körülmények között.Hátulra még meg is van a terv de előre Akinek van ötlete ne tartsa magában. Esetleg egy kis 'fotóbolt' -al szemléltetheti is
|
2014. december 25., csütörtök 18:17 |
|
|
SlyChocolate
|
Multis írta: SlyChocolate írta: Jól néz ki, behozod? Ha járok felétek valamikor akkor igen.De még próbálok szedni hozzá valamennyit ha nem gond.Csak kérdés mikor lesz arra utam Szárítani nem biztos hogy megtudom viszont a mosást bevállalom és esetleg a főzést is. Bár nem tudom mennyire fontos először a szárítás és utána a főzés vagy fel lehet cserélni a sorrendet? Na kérem ma voltam benn a Mesternél és megmutatta az árut! Nagyon szupi, brutál jól néz ki bár még száraz és rengeteg meló lesz vele de nagyon köszönöm! Egyszer csak inni kéne rá egy áldomást! Nagyon Köszi, rengeted ötletet ad...
|
2014. december 24., szerda 12:44 |
|
|
Multis
|
Molroth írta: simán indítanám 8 órával, de azzal számolj, hogy a 900 lm lehet, hogy karcsú lesz! Bár ez ugye növényektől is függ. Hajrá! Ha szükséges akkor megtudom duplázni a fényerőt/lument, mert van itthon még pluszban foglalat/előtét/fénycső. Csak ki kell találnom miként tudom beleapplikálni a tetőbe a plusz fénycsövet
|
2014. december 23., kedd 18:45 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
simán indítanám 8 órával, de azzal számolj, hogy a 900 lm lehet, hogy karcsú lesz! Bár ez ugye növényektől is függ. Hajrá!
2014. december 23., kedd 16:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: Hamarosan jön a nagy nap amikor is útjára indul az aksi Addig is lenne pár kérdésem: 1. A mostani aksiból vett vízzel(zöld por alga van benne) , esővízzel vagy pihentetett csapvízzel töltsem fel?Ha vegyesen akkor arányok? 2. Kezdésnek 6 óra világítás elég lesz? 11W Power kompakt 6500K / 900lm. Majd feltornázom aprónként 8 órára. 3. Vízcsere heti 2x10-15 liter? Majd 1x10 liter? esővízzel 7-8 óra 2x 10 liter két hét után 1x 10 liter
2014. december 23., kedd 14:28 |
|
|
Multis
|
Hamarosan jön a nagy nap amikor is útjára indul az aksi Addig is lenne pár kérdésem: 1. A mostani aksiból vett vízzel(zöld por alga van benne) , esővízzel vagy pihentetett csapvízzel töltsem fel?Ha vegyesen akkor arányok? 2. Kezdésnek 6 óra világítás elég lesz? 11W Power kompakt 6500K / 900lm. Majd feltornázom aprónként 8 órára. 3. Vízcsere heti 2x10-15 liter? Majd 1x10 liter?
|
2014. december 23., kedd 13:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: Ha minden jól megy az ünnepek alatt lesz időm és összerakom a nano-t. Fejben már megvan a scape. Viszont most a tápozásról szeretnék kérdezni?
-Miből mennyi adagoljak majd? -Micro-Macro-Liqui Carbo-Vas van itthon? -Világítás mennyi ideig menjen naponta? 11W power compact fénycső 6500 Kelvin... -Lehet hogy lesz nagynyomású CO2 is ha találok reduktort és diffúzort a 2kg-os tűzoltó palackhoz.Milyen tempóval adagoljam? 1 bubi / 3mp? Mindent ugyan úgy csinálj a kis akváriummal is mint a naggyal . Természetesen arányosan
2014. december 14., vasárnap 20:23 |
|
|