Szerző |
Üzenet |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Egy kicsit kikerekedtek a növények.Sok változás nincs...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. december 30., kedd 20:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: Szemezgetek az aksival és hát csak azon gondolkodom hogy miből kellene gyepet összehozni?! Amit nézegettem az a 'Echinodorus tenellus' vagy a 'Eleocharis acicularis' Ki mit ajánl? ~0,5W/liter a fényerő. Mindkettő megmaradhat a trennelus könnyebben otthon érzi magát .
2014. december 28., vasárnap 17:33 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Szemezgetek az aksival és hát csak azon gondolkodom hogy miből kellene gyepet összehozni?! Amit nézegettem az a 'Echinodorus tenellus' vagy a 'Eleocharis acicularis' Ki mit ajánl? ~0,5W/liter a fényerő.
|
2014. december 28., vasárnap 17:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: Multis írta: Felkerült egy barna színű háttér és beültettem pár kisebb hajtás Alternanthera reineckii Mini-t és egy kevés Ludwigia repens-t. Kérdésem az lenne, hogy miből tudnék gyepet kialakítani ami meg is maradna ilyen körülmények között? Majdnem minden megmarad egy kevés Co2 vel . Sokáig volt berendezve a boltban egy ugyan ilyen akvárium . Nem látok semmi rendkívülit rajta , amiért ki kellene dobnod
2014. december 27., szombat 19:28 |
|
|
Multis
|
papó írta: Majdnem minden megmarad egy kevés Co2 vel . Sokáig volt berendezve a boltban egy ugyan ilyen akvárium . Van itthon elfekvőben egy CO2 tűzoltó palack.Igaz hogy régi de a plomba sértetlen rajta. A szomszéd adta mert neki csak a műhelyben porosodott. Reduktort teszek rá és meglátom van-e benne még nyomás bár a súlya megvan így gondolom a 'gáz' megvan benne.Használhatom ezt vagy felejtős?
|
2014. december 27., szombat 19:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: Felkerült egy barna színű háttér és beültettem pár kisebb hajtás Alternanthera reineckii Mini-t és egy kevés Ludwigia repens-t. Kérdésem az lenne, hogy miből tudnék gyepet kialakítani ami meg is maradna ilyen körülmények között? Majdnem minden megmarad egy kevés Co2 vel . Sokáig volt berendezve a boltban egy ugyan ilyen akvárium .
2014. december 27., szombat 18:44 |
|
|
Multis
|
Felkerült egy barna színű háttér és beültettem pár kisebb hajtás Alternanthera reineckii Mini-t és egy kevés Ludwigia repens-t. Kérdésem az lenne, hogy miből tudnék gyepet kialakítani ami meg is maradna ilyen körülmények között?
|
2014. december 27., szombat 18:36 |
|
|
Multis
|
papó írta: Jó nagyon az a fa . Igaz én nem középre tettem volna , de mint Te is mondtad , képlékeny a történet ... Majd alakul szép lassan menet közben.Még közel sem teljes az összkép.Mind elrendezés, mind növény fronton. Esetleg megpróbálom még picit jobbra eltolni és valami piros/vörös növényt is berakni. Még a CO2-t is be kell majd üzemelnem.
|
2014. december 27., szombat 15:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Jó nagyon az a fa . Igaz én nem középre tettem volna , de mint Te is mondtad , képlékeny a történet ...
2014. december 27., szombat 15:16 |
|
|
Multis
|
|
2014. december 27., szombat 13:15 |
|
|